Marcel Toader a murit cu o mare dorință neîmplinită. Ce îi mărturisea fiului de ziua lui

marcel-toader-tanar-fiu.jpg

marcel toader fiu maximilian
Marcel Toader, în urmă cu 20 de ani, pe când fiul său avea doar un anișor
foto: arhiva personala

Orice s-ar putea spune despre Marcel Toader, numai că n-ar fi fost un tată bun, nu. Omul de afaceri își iubea nespus unicul fiu, pe Maximilian (22 de ani), cu care a avut o relație extrem de apropiată. Totuși, Marcel Toader a tânjit toată viața și după o fetiță, pentru care avea pregătit și un nume, dar iată că nici una dintre marile lui iubiri nu a reușit să-l facă tătic pentru a doua oară.

Marcel Toader a murit pe 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut în timp ce afaceristul se afla la Periș, Ilfov, în casa avocatului său, iar echipajul SMURD chemat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Marcel Toader a fost resuscitat preț de 57 de minute. Azi, 5 august, fiul său, Maximilian, a avut prima reacție și a găsit putere să le mulțumească tuturor apropiaților pentru susținere în aceste grele momente. Tot el a anunțat că Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, 7 august, în localitatea Cumpăna, de lângă Constanța.

Marcel Toader și-a dorit foarte mult și o fetiță

Nu a existat aniversare pe care Marcel Toader și fiul său să nu o marcheze și pe Facebook, acolo unde își făceau urări extrem de emoționante. Pe 17 iulie 2018, când Maximilian a împlinit 21 de ani, Marcel Toader a scris o urare care includea și marea lui dorință, aceea de a fi și tată de fată. "Au trecut 20 de ani de atunci. Sufletul meu este la fel de plin de dragoste și de drag. Sunt un tată fericit, mulțumesc, Maximilian Toader. Am genă bună? Lipsește o fetiță?", își întreba el prietenii de pe Facebook, în dreptul fotografiei din tinerețe, în care îl ținea pe Max în brațe, copil având atunci doar un anișor.

marcel-toader-maximilian-fiu.jpg

marcel toader fiu
Marcel Toader și fiul său, Maximilian
foto: arhiva personala

Ulterior, Marcel Toader a mai vorbit ori de câte ori a avut ocazia despre dorința neîmplinită de a avea o fetiță. „Visul meu a fost să am cinci copii. eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, a spus Marcel Toader, la „Cool Summer Nights”, de la Antena Stars. Marcel Toader a fost căsătorit de 6 ori, cu o franțuzoaică despre care nu se știu foarte multe date, decât că l-a inițiat în afaceri, cu solista Anamaria Ferentz, cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni, Marian Ghenu, cu vedeta TV Gabriela Cristea și cu solista de folclor Maria Constantin.

Citește și:

Marcel Toader a murit certat cu toate cele 6 femei pe care le-a iubit. Uite câte probleme a avut cu nevestele!

EXCLUSIV! Ultimele poze cu Marcel Toader! Era la vin cu prietenii și nimic nu trăda că ar fi bolnav

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1