Smiley şi Gina Pistol, prima apariţie publică. S-au afişat ca un cuplu la ziua lui Mario Fresh

gina_pistol_si_smiley.jpg

gina pistol smiley
Gina Pistol şi Smiley, împreună la aniversarea lui Mario Fresh
foto: Click!

Cel mai discret şi vânat cuplu este fără doar şi poate cel format din Smiley (36 de ani) şi Gina Pistol (37 de ani). Deşi apropiaţii lor ştiu că sunt împreună şi că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de câţiva ani, îndrăgostiţii evită să se afişeze și în public. Joi seara, la ziua lui Mario Fresh, cei doi au venit de mână şi s-au sorbit din priviri fără să le mai pese de ochii curioşilor.

A fost petrecere mare în showbiz. Joi seara (8 august), Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit 20 de ani. Tânărul a dat un chef pe măsură succesului de care se bucură în ultima vreme de când a luat cu asalt topurile cu piesă “Solo”.

Dar Mario nu este deloc solo, căci el trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, mai exact de trei, cu Alexia, fiica Andreei Esca. Relația dintre cei doi este foarte serioasă, iar Mario pare că se înțelege de minune și cu viitorii socri.

Serioasă este şi relaţia lui Smiley cu Gina Pistol, care s-au afişat pentru prima dată ca un cuplu. Au venit ţinându-se de mână, cu un zâmbet larg pe chipuri, semn că relaţia lor se derulează aşa cum trebuie.

Revenind la povestea de dragoste dintre Mario Fresh şi Alexia, tânărul a declarat că este încă prea mic ca să se gândească la căsătorie. ”Ce socri? Care socri? Când or deveni. Eu deocamdată trăiesc o poveste de dragoste ca un adolescent. O luăm încet, suntem amândoi doi adolescenți, fără fițe”, a declarat Mario, care a aşteptat-o îndelung Alexia. “A întârziat până și la ziua mea. De jumătate de oră dezbatem, a probat opt rochii până acum”, a declarat sărbătoritul.

Citeşte şi:

Gina Pistol conduce prin Bucureşti ca în Asia. Cum am surprins-o în trafic

Gina Pistol, despre relația cu Smiley: «Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii»

Loading...

Citește și

  • Gina Pistol, declaraţie surprinzătoare: "O să-i port numele"

    Gina Pistol trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley de mai bine de doi ani, departe de ochii presei. Cum detaliile privind relaţia lor sunt puţine, apar şi întrebările legate despre căsătorie.

  • Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete și....neoficiale cupluri din showbiz-ul autohton. Deși cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod public, vedetele au lăsat de înțeles că se iubesc de ceva vreme, aceștia fiind adesea surprinși împreună la evenimente mondene, prin vacanțe, sau flirtând unul cu altul pe rețelele de socializare. Se pare că acest lucru l-a observat și Andrei Ștefănescu, care a dezvăluit că Gina era nedezliptă de telefon la filmările „Asia Express”.