Gina Pistol, despre relația cu Smiley: «Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii»

gina-pistol2.jpg

Gina Pistol, detalii despre relația cu Smiley
Foto Instagram

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete și....neoficiale cupluri din showbiz-ul autohton, având în vedere că cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod public. Iată ce spune Gina despre viitor și eventualitatea formării unei familii!

Totuși, vedetele au lăsat de înțeles că se iubesc de ceva vreme, cei doi fiind adesea surprinși împreună la evenimente mondene, prin vacanțe, sau flirtând unul cu altul pe rețelele de socializare, chiar sub ochii curioși ai admiratorilor lor. 

Gina Pistol, despre căsătorie și copii 

Gina merge adesea să îl susțină pe cântăreț la concertele sale și cuplul a bifat și o vacanță romantică în Thailanda. În prezent, prezentatoarea de la Asia Express trăiește una dintre cele mai frumoase și prolifice perioade din viața ei, atât din punctul de vedere al vieții profesionale, cât și în ceea ce privește viața sentimentală. 

În cadrul unui interviu oferit revistei Viva, Gina a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Smiley și despre viitorul pe care îl vede alături de acesta. „Am învățat de-a lungul timpului că anumite lucruri trebuie să le ții pentru tine și oamenii dragi. Eu sunt un om deschis, nu mă ascund, însă există și mulți „consumatori de informație”.

Înțeleg curiozitatea publicului, dar prefer să țin o parte din viața mea doar pentru mine. (..) Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii, dar consider că toate vor veni la momentul potrivit”, a susținut vedeta. 

„Eu am un umor mai ironic și îmi este greu să explic o glumă. Cei care mă cunosc și mă urmăresc au înțeles ce trebuiau să înțeleagă”, a explicat Gina, în legătură cu imaginea trucată cu Smiley pe care a publicat-o recent pe contul personal de Instagram.

gina_pistol_fructul_oprit_foto2.jpg

Gina Pistol, în „Fructul oprit”
Foto: Antena 1

Gina Pistol joacă în „Fructul oprit”

Gina Pistol își va face apariția, săptămâna viitoare, în serialul autohton „Fructul oprit”. Aceasta va putea fi văzută de telespectatorii Antenei 1, miercuri – 10 aprilie, în episodul cu numărul 30 din cel de-al doilea sezon al serialului.

„M-am bucurat foarte mult să reîntâlnesc oameni dragi”, mărturisește Gina Pistol, care nu se află la prima experiență de acest gen. „A fost o plăcere să fiu pe platourile de filmare ale serialului și să petrec un sfert de zi alături de echipa <<Fructul oprit>>. Este o atmosferă foarte frumoasă la filmări, s-a râs, s-a improvizat, nici nu știu când a trecut timpul atât de repede. A fost super fain și a mers totul ușor”, a adăugat Gina. Aceasta se va interpreta pe sine în serial. 

gina_pistol_fructul_oprit1.jpg

Gina Pistol, pe platourile de filmare ale serialului, alături de colegi
Foto: Antena 1

 

Loading...

Citește și