Alexia Eram, cerută de soție în fața a 16 cameramani. Mario Fresh: „Nici măcar nu se așteaptă la așa ceva!”

alexia-eram-mario-fresh.jpg

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de aproape 3 ani
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Dragostea-i leoaică tânără! Mario Fresh nu pierde timpul atunci când vine vorba de iubita lui, Alexia Eram. Acesta a dezvăluit ce planuri mărețe de viitor are alătur Alexia Eram. Invitat în emisiunea „Răi da' buni”, artistul a făcut mărturisiri despre cun o va cere de soție pe iubita lui.

Deși încă nu știe când va avea loc fericitul eveniment, Mario Fresh susține că Alexia Eram va primi inelul de logodnă în fața a nu mai puțin de 16 cameramani! Cântărețul s-a gândit mult la ziua cea mare și vrea ca totul să iasă absolut perfect, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii, pentru a nu-i strica surpriza iubitei lui. Cei doi se iubesc de aproape trei ani și se pare că sunt gata să facă pasul următor în relație. 

„Nu există acum...Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos (...) Alexia e doar perfectă pentru mine”, a mărturisit Mario Fresh. 

Deși Alexia Eram s-a mutat în Londra, acolo unde studiază, relația lor nu s-a schimbat deloc. Fiica Andreei Esca a mărturisit că ea și iubitul ei se sfătuiesc în legătură cu orice subiect, mai ales hainele: „Ne ajutăm reciproc. Eu mai mult în înnebunesc cu întrebările și nu mai poate săracul. Este foarte respectuos cu mine, e foarte romantic, îmi face tot felul de surprize. Îmi place tot la el. 

Mario Fresh îl „moștenește” pe Alex Velea

Nu este un secret că Mario Fresh este considerat „fiul adoptiv” al lui Alex Velea. Artistul îi este foarte recunoscător acestuia și îi „moștenște” talentul muzical.

„Știi vorba aia pe care ți-o spune toată lumea...Băi, dacă ai să fii vedetă vreodată să nu uiți de unde ai plecat. Asta încerc să fac. Încerc să rămân cât mai umil, să fiu concentrat pe treaba mea și să nu uit că sunt un băiat normal care vrea să bucure lumea prin melodiile lui. Asta am învățat foarte bine de la Alex Velea”, a mai spus Mario Fresh. 

 

Citește și

Mario Fresh i-a cumpărat bunicului proteză din primii bani câştigaţi

Mario Fresh are numai cuvinte de laudă pentru Andreea Esca! Iată cum a caracterizat-o

Loading...

Citește și

  • Mario Fresh îi simte lipsa iubitei sale care s-a mutat în Anglia la facultate. Artistul resimte puternic faptul că iubita lui, cu care s-a obișnuit să se vadă foarte des, acum locuiește în altă țară.

  • Relația dintre „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, Mario Fresh, și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, va fi pusă greu la încercare în doar câteva săptămâni. Alexia va pleca în Londra pentru a-și continua studiile acolo, iar Mario, care are o carieră muzicală în România, va rămâne în țara noastră pentru a-și urma visul de a cânta. Totuși, cei doi susțin că sentimentele pe care le au unul față de celălalt nu vor fi afectate de „distanță”, iar Mario „a amenințat-o” chiar pe Alexia că abia așteaptă să plece, ca să-i demonstreze că totul va fi bine între ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1