Simona Gherghe şi-a ieşit din minţi la tv: «Sunt într-o situaţie mai specială!»

gherghe_gravida_si_nervoasa.jpg

simona gherghe acces direct
Simona Gherghe s-a enervat cu un invitat şi l-a scos din platou
foto: captură video Antena 1

Stările de nervozitate sunt ceva firesc în sarcină, iar Simona Gherghe începe să le experimenteze din ce în ce mai des. Vineri, prezentatoarea de la "Acces Direct", gravidă în 6 luni, şi-a scos un invitat din platou şi a recunoscut că situaţia conflictuală a cam agitat-o. Vedeta Antena 1 este însărcinată cu al doilea copil, iar burtica a început să i se contureze bine.

Cazurile sociale pe care le are de prezentat la emisiune îi dau de furcă Simonei Gherghe. În ediţia de vineri, prezentatoarea şi-a ieşit din minţi când invitaţii ei au început să se certe, aşa că pentru a-i separa l-a poftit pe unul dintre ei afară din platou.

simona_gherghe.jpg

simona gherghe acces direct sarcina
Simona Gherghe poartă haine care îi pun sarcina în evidenţă
foto: captură video Antena 1

"Vă rog, sunt într-o situaţie mai specială. Mergeţi dumeavoastră în alt paltou!", a spus nervoasă vedeta în timp ce îşi poftea invitatul afară din studioul tv şi arăta cu mâna spre el. Ieşirea nervoasă poate fi pusă pe seama sarcinii, schimbările dese de dispoziţie fiind la ordinea zilei în cazul femeilor gravide, iar aceste stări se pare că nu o ocolesc nici pe vedeta noastră. 

Simona Gherghe poartă haine sport  

De când s-a aflat că este gravidă, Simona Gherghe a început să poarte haine mulate şi să nu-şi mai ascundă burtica ce deja a prins contur. Vineri, la emisiune, blonda a purtat o pereche de jeanşi şi o maletă care i-a pus în evidenţă foarte bine sarcina. 

gherghe.jpg

simona gherghe acces direct
Simona Gherghe şi-a certat invitatul şi l-a dat afară
foto: captură video Antena 1

Chiar şi aşa, cu sarcina extrem de vizibilă, Simona nu are parte de tratament preferenţial şi nici nu este menajată de invitaţii ei, care adesea creează tot felul de situaţii conflictuale în platou, atmosfera fiind una extrem de tensionată.  

Simona Gherghe va avea un băiețel

În urmă cu două săptămâni, Simona Gherghe a anunţat că a aflat sexul bebeluşului. Vedeta a mărturisit că este fericită și speriată deopotrivă de faptul că va avea acum un băiețel deoarece ea știe cum să crească o fetiță. Simona Gherghe şi soţul ei Răzvan Săndulescu sunt părinţii Anei Georgia, în vârstă de un an şi şapte luni.

„Vreau să spun că… sunt însărcinată! Da, mi-am luat… rochia asta am purtat-o și când eram însărcinată cu Ana… O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe.

 

 

Citeşte şi:

Simona Gherghe împlineşte 41 de ani! Cum şi-a surprins prietenii

Simona Gherghe s-a operat abia acum după ce a suferit din cauza asta toată sarcina!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • simona gherghe prezinta emisiunea acces direct alaturi de alex velea

    Simona Gherghe este foarte discretă cu viaţa personală, aşa că nu ne miră ca abia recent s-a aflat că prezentatoarea Antena 1 a făcut pasul cel mare în această vară. Gazda "Acces Direct" a vrut o petrecere relaxată cu prietenii apropiaţi şi familia, motiv pentru care şi rochia de mireasă a fost una simplă, dar duafană, care a pus+o în valoare pe vedetă în ziua nunţii.

  • simona gherghe fetita

    Antena 1 pare că a devenit fabrică de bebeluși, după ce vedetele postului anunță pe bandă rulantă că vor deveni părinți. După ce Gabriela Cristea (Antena Stars), Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că vor deveni din nou mame, iată că și Simona Gherghe, prezentatoarea de la "Acces Direct", a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1