Simona Gherghe s-a operat abia acum după ce a suferit din cauza asta toată sarcina!

simona_si_fetita.jpg

simona gherghe fetita ana georgia
Simona Gherghe şi fetiţa ei Ana Georgia
Foto: arhivă personală

Prezentatoarea "Acces Direct" şi luat inima în dinţi şi la aproape un an de când a născut şi-a rezolvat o problemă de ordin estetic. Simona Gherghe (39 de ani) şi-a scos mai multe papiloame care îi apăruseră în zona gâtului, motiv pentru care de acum înainte o perioadă va apărea pe sticlă cu eşarfe.

Simona Gherghe a apelat la ajutorul unui medic dermatolog pentru o problemă cu care s-a confruntat toată sarcina. Vedeta Antena 1 a mărturisit că şi-a făcut o intervenţie prin care i s-au îndepărtat mai multe papiloame din zona gâtului. Acestea i-au apărut în timpul sarcinii cu micuţa ei Ana Georgia (10 luni).

simona_papiloame.jpg

simona gherghe papiloame sarcina
Simona Gherghe şi-a scos mai multe papiloame de pe gât
Foto: arhivă personală

"Tocmai mi-am făcut această intervenţie la Spitalul Colentina. Aveam foarte multe papiloame, apărute în sarcină, din pricina imunităţii scăzute. Aşa că, o perioadă, până se vindecă pielea dupa intervenţie, o să mă vedeţi cu eşarfe la gât", a notat prezentatoarea pe contul ei de Facebook. 

Potrivit medicilor dermatologi, papiloamele sunt tumorete benigne provocată de un virus, care apar pe gât şi torace. Mesajul ar fi că avem de-a face cu o scădere a imunităţii. Iniţial apar unul-două papiloame după care se poate ajunge chiar şi la o sută. Se distrug cu electrocauterul cu anestezie în prealabil, se ard cu laserul sau cu substanţe chimice pe care le aplicăm direct pe leziune. 

loading...
Loading...

Citește și

  • simona gherghe

    Simona Gherghe este în culmea fericirii. Deși, are mai puțin de-un an, fetița ei a început deja să facă primii pași, ajutată, desigur. S-a întâmplat acest lucru la o plimbare, iar prezentatoarea a împărtășit momentul cu admiratorii din mediul online.

  • România se confruntă cu un cod portocaliu de ninsori, iar Gabriela Firea a hotărât ca elevii din București să rămână acasă luni și marți din cauza vremii nefavorabile, astfel anulându-se cursurile. Simona Gherghe a apărat decizia fostei colege de televiziune și a publicat un mesaj pe Facebook în care s-a arătat susținătoare a aceste decizii.

  • Simona Gherghe a revenit în platoul emisunii pe care o moderează şi a fost plină de emoţii. Vedeta i-a mulţumit Mirelei Vaida că i-a ţinut locul şi a mărturisit că, pentru Mirela, prezenţa în cadrul acestei emisiuni, nu s-a terminat.

  • simona gherghe riduri acces direct

    Nopţile nedormite şi-au pus amprenta asupra chipului Simonei Gherghe. Tenul prezentatoarei tv, care la finele anului 2017 a împlinit 40 de ani, nu mai este la fel de luminos după perioada în care a stat acasă ca să aibă grijă de fetiţa ei Ana Georgia, în vârstă de opt luni. Fanii vedetei au remarcat imediat că gazda "Acces Direct" are pe sub ochelarii de vedere mici imperfecţiuni, normale de altfel, dar au ţinut să-i lase comentarii răutăcioase.