Sărbătoare în familia Andreei Bălan. Solista i-a rupt turta fetiței sale

12oipoioi.jpg

Aurelian Temișan, Andreea Bălan, Dora, Monica Davidescu, Ella și Clara

La prima aniversare a micuței Clara Maria, Andreea Bălan (35 ani) a chemat nașii de cununie și de botez, pe Aurelian Temișan (46 ani) și pe Monica Davidescu (46 ani), care i-au tăiat moțul finuței și i-au rupt turta, conform tradiției.

De la evenimentul de pe 4 martie a lipsit soțul artistei, actorul George Burcea (32 de ani), de care tocmai s-a despărțit. Solista vrea să arate că merge mai departe, chiar dacă trece printr-un divorț.

„O sărbătorim pe Clara și nașii i-au tăiat moțul. Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a scris Andreea Bălan pe conturile sociale în dreptul unor imagini de la ceremonia din weekend, în care se află alături de fetițele ei, Ella Maya (3 ani și jumătate) și Clara Maria (1 an), dar și de nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu și de fetița lor, Dora (9 ani și jumătate).

Săptămâna trecută, Andreea a confirmat divorțul de actorul George Burcea și a ieșit la tv, unde a spus că el i-a mărturisit în față că nu are nici un sentiment pentru ea.

 

Loading...

Citește și