George Burcea a răbufnit, după ce a fost acuzat că și-a părăsit fetițele: «Le vizitez la 2, 3 zile »

george-burcea-fetite.jpg

George Burcea și Andreea Bălan au împreună două fetițe
Foto: Instagram

Încă de când a ieșit la iveală vestea că urmează să divorțeze, Andreea Bălan și George Burcea și-au exprimat opiniile în legătură cu acest subiect în mediul online, unde fanii amândurora nu mai conteneau cu întrebările.

Cei doi „s-au războit” în mesaje care mai de care mai acide, ambii dorind să explice cât mai bine situația în care au ajuns, deși nu au fost foarte generoși cu detaliile exacte. 

Andreea Bălan a fost invitată și în cadrul unei emisiuni unde a dat detalii suplimentare despre căsnicia sa. „În decembrie și-a schimbat comportamentul. Nu mai era la fel, a mai lipsit niște nopți de acasă”, a declarat artista. „Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie (…) de o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară.

Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac.. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut”, declara recent Andreea Bălan, potrivit Viva.

george-burcea-fetita.jpg

George Burcea a ales să publice în mediul online imagini cu fetițele lui, după ce a fost criticat că „le-a abandonat”
Foto: Instagram

George Burcea îi atacă pe cei care l-au acuzat că și-a abandonat fetițele

La rândul lui, George Burcea a reacționat pe rețelele de socializare la tot ce s-a vehiculat în presă, deși inițial i-a trimis pe curioși să vorbească cu Andreea despre acest subiect. Se pare că mai mulți admiratori i-au reproșat că și-a abandonat familia, după ce Andreea a publicat un mesaj în mediul online în care spunea acest lucru.

„După o perioadă de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață. Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu inseamnă că mi-am abandonat copiii.

Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitătile profesionale), iar după ce trece gripă vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrinților.

Dacă despre mine care sunt aici, în București, lângă copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce părere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneți?”, e doar o mică parte din mesajul transmis de George Burcea, pe care a decis ulterior să îl șteargă de pe pagina sa. 
 

Loading...

Citește și

  • george burcea

    Andreea Bălan şi George Burcea nu trec prin cele mai bune momente în calitate de cuplu. În urmă cu câteva zile, a ieşit la iveală faptul că soţul Andreei Bălan a fost condus sub influenţa unor substanţe stupefiante şi s-a ales cu un dosar penal, iar artista a confirmat printr-un mesaj pe pagina de Instagram că nu mai formează un cuplu. Deranjat de comentariile internauţilor, George Burcea a luat atitudine şi, la rândul său a transmis un mesaj.

  • andreea balan

    Andreea Bălan divorțează! Este titlul care, de mai bine de o săptămână, face înconjurul presei. Iar dacă inițial motivele au fost incerte, iată că acum se știe ce a dus spre ruptură în cuplul George Burcea - Andreea Bălan. După ce Click! a anunțat că actorul a fost prins drogat la volan și că Andreea este decisă să divorțeze, solista le-a scris și ea fanilor virtuali un mesaj scurt, dar extrem de trist.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1