Andreea Bălan confirmă despărțirea de George Burcea. «Ella și Clara trebuie protejate»

andreea-balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan încearcă să-și protejeze fetele de efectele divorțului de George Burcea
foto: arhivă personală

După mai multe zile în care toată lumea a vorbit despre divorțul iminent dintre ea și George Burcea, mai puțin ea însăși, Andreea Bălan a rupt tăcerea. Artista a publicat un mesaj scurt pe pagina personală de Facebook, în care confirmă toate informațiile pe care Click! le-a prezentat în exclusivitate.

”Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate.

Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”, a scris Andreea pe pagina personală de Facebook.

Așadar, problemele din căsnicia Andreei sunt reale și se datorează, așa cum Click! a scris în exclusivitate, problemelor pe care soțul solistei le are cu consumul de droguri.

Cei doi se îndreaptă spre un divorț, la numai cinci luni de la fastuoasa lor nuntă, care a ținut prima pagină a ziarelor.

Este o veste cu atât mai tristă, cu cât Andreea (35 de ani) și George (32 de ani) au trecut prin multe încercări în ultima perioadă, totul culminând, anul trecut, cu problemele pe care artista le-a avut la nașterea Clarei, cea de-a doua fiică a cuplului. Andreea s-a aflat atunci, pentru câteva zile, între viață și moarte, iar soțul ei i-a fost alături.

George Burcea, dosar penal după ce a condus sub influența drogurilor

Click! a aflat, în exclusivitate, că soțul Andreei Bălan, George Burcea, a condus sub influența substanțelor interzise, a picat Drug Test-ul și s-a ales cu dosar penal. A fost picătura care a umplut paharul pentru Andreea, în condițiile în care între cei doi existau deja mai multe neînțelegeri legate de noul proiect în care s-a implicat George.

Citește și:

George Burcea, soțul Andreei Bălan, copilărie de coșmar: «Tata ne bătea și pe mine, și pe mama, era tare violent»

Totul despre nunta Andreei Bălan cu George Burcea!

Este vorba despre o carte despre violența conjugală, cu o mare încărcătură personală, în care George face mai multe dezvăluiri despre copilăria lui, marcată de scandalurile dintre părinții săi. Andreea și-ar fi dorit ca o parte dintre aceste detalii să nu ajungă în atenția publicului, pentru a le proteja pe cele două fiice ale cuplului.

Loading...

Citește și