Premieră la «Insula Iubirii»! O fostă concurentă s-a logodit cu ispita!

insula-iubirii-concurenti-relatie-logodit.jpg

O fostă concurentă de la Insula Iubirii și-a găsit fericirea în brațele ispitei
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O fostă concurentă de la Insula Iubirii și-a găsit fericirea în brațele ispitei! Pentru prima dată în istoria emisiunii, cei doi nu numai că formează un cuplu, dar se zvonește că au făcut și pasul cel mare și s-au logodit. Iată despre cine este vorba!

Insula Iubirii reușește să le sucească mințile concurenților, însă nici ispitele nu sunt ferite de posibilitatea de a se îndrăgosti cu adevărat. Chiar dacă rolul lor acolo este unul pur „actoricesc”, de a seduce și a abandona mai apoi, iată că nu toți bărbații care au acceptat rolul de ispită au doar astfel de gânduri superficiale cu concurentele.

O fostă concurentă de la Insula Iubirii s-a logodit cu ispita

Istoria Insulei Iubirii a fost însă „zdruncinată” de povestea de iubire dintre o fostă concurentă și cel care i-a fost ispită în cadrul emisiunii, care după ce filmările au luat sfârșit, au decis să își continue aventura din Thailanda. Nico, cea care a participat în sezonul 3 al show-ului de la Antena 1, și-a găsit alinarea în brațele ispitei Marco, după ce a fost înșelată de partenerul ei de atunci, Cătălin, care, la rândul lui, a avut o relație cu ispita feminină Nicoleta.

nico-marco-insula-iubirii.jpg

Cei doi nu își mai ascund relația nici în mediul online
Foto Instagram

Cei doi nu îşi mai ţin relaţia ascunsă, Nico publicând recent în mediul online și prima imagine în care apar în postura de cuplu. Aceștia își petrec momentan timpul în Cluj, acolo unde fosta concurentă locuieşte. Imediat cum imaginea a apărut pe reţelele de socializare, fanii emisiunii au publicat multe comentarii cu felicitări și urări de bine. Mai mult decât atât, potrivit zvonurilor apărute pe reţelele de socializare, Nico și Marco s-au şi logodit, conform Spynews.ro

nico-marco-insula-iubirii.2jpg.jpg

Nico și Marco par foarte fericiți împreună
Foto Instagram

Nico s-a înscris la Insula Iubirii alături de Cătălin. Acesta s-a îndrăgostit acolo de ispita Nicoleta, cu care a avut o relaţie şi după participarea la show-ul din Thailanda. După câteva luni s-a împăcat cu Nico, dar lucrurile nu au ai mers aşa bine, aşa că au pus punct definitiv relației. Se pare însă că Nico și-a refăcut viața amoroasă alături de ispita Marco, cei doi părând extrem de fericiți împreună. Ei nu sunt singurii care și-au găsit parteneri pe Insulă, ipsita Andi și concurenta Diana formând și ei un cuplu după terminarea filmărilor pentru emisiune.

nico-insula-iubirii.jpg

Nico a mers pe Insula Iubrii să-și testeze relația cu Cătălin
Foto Instagram

marco-insula-iubirii.jpg

Marco a fost ispită în sezonul 3 Insula Iubirii
Foto: Antena 1

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Insula Iubirii este locul în care multe cupluri au realizat că între parteneri nu mai exista chimie sau înțelegere. Însă pentru a putea ajunge la decizia de a renunța la relațiile toxice, emisiunea de la Antena 1 le-a asigurat concurenților ispite pe măsură, care au demonstrat că pot suci mințile oricui.

  • Insula Iubirii reușește să transforme chiar și cele mai incente intenții în picare în ispită, dacă participanții sunt neatenți și nu iau „testul” în serios! Un nou record al emisiunii a fost recent doborât, după ce, în cadul ediției de luni seară, 3 mai, un nou concurent care și-a făcut apariția în resortul băieților, din Thailanda, s-a lăsat dus de val și a picat în ispită în mai puțin de...4 ore, luându-i locul lui Adrian, partenerul Denisei, care a așteptat 5 ore după despărțirea de iubită să facă pași mari în direcția ispitirii.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5