Andi de la «Insula Iubirii», mărturisiri sincere despre divorțul lui Hannelore

hannelore-andi.jpg

Andi a vobit pentru prima oară despre presupusa relație cu Hannelore
Foto Instagram

Andi de la Insula Iubirii și-a deschis sufletul și a vorbit despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Hannelore în cadrul emisiunii. Andi a susținut-o pe ea să divorțeze de Bogdan, însă nu dintr-o dorință personală, ci pentru că, din perspectiva lui, ea avea nevoie să se regăsească.

Andi a fost prezent în cadrul unei emisiuni tv, unde a dezbătut subiectul divorțului dintre Hannelore și Bogdan, cuplul care ar fi părut că a rezistat după ce s-au finalizat filmările.

"Nici măcar nu a existat un sărut pe Insulă, care relaţie? (...) Au fost nişte chestii pe care trebuia să i le spun sau trebuia să mi le spună, am lămurit, am clarificat anumite situaţii. De acolo a şi reieşit postul ei că ce s-a întâmplat a fost adevărat. Nu ştiu, ea probabil a simţit mult timp că şi-a înecat trăirile", a mărturisit Andi, la Antena Stars.

Cum a reacționat Andi când a aflat că Hannelore a divorțat

Andi a fost sincer și a declarat că s-a bucurat pentru Hannelore că a avut curajul de a renunța la căsnicia toxică. 

"Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi", a spus el. 

hannelore-insula-iubirii.jpg

Hannelore și Bogdan au divorțat
Foto Instagram

Cum ar arăta femeia potrivită pentru Ispita Andi

"Nu există femeia ideală. E greu să o găseşti. Oamenii ideali nu există. Există oameni cu care te completezi, cu care ai aceeaşi energie. Aici nu mă deranjează (n.r. dacă are operaţii estetice) Nu e niciun plus, niciun minus. Dacă sunt făcute cu bun gust, e ok. Hannelore mi-a plăcut pentru că pe partea fizică era foarte naturală. E o foarte bună dansatoare. Asta îmi mai place, să aibă o pasiune. Şi să pună unghii, nu contează. Să fie independentă e important, asta îmi arată caracterul ei", a mai spus el.

Loading...
 
 

Citește și