Nou cuplu la «Insula Iubirii»! Concurentul a șocat deja echipa de filmare cu comportamentul său

gia-bogdan-insula-iubirii.jpg

Gia și Bogdan, noul cuplu de la Insula Iubirii
Foto Instagram

Insula Iubirii reușește să transforme chiar și cele mai incente intenții în picare în ispită, dacă participanții sunt neatenți și nu iau „testul” în serios! Un nou record al emisiunii a fost recent doborât, după ce, în cadul ediției de luni seară, 3 mai, un nou concurent care și-a făcut apariția în resortul băieților, din Thailanda, s-a lăsat dus de val și a picat în ispită în mai puțin de...4 ore, luându-i locul lui Adrian, partenerul Denisei, care a așteptat 5 ore după despărțirea de iubită să facă pași mari în direcția ispitirii.

Cel de-al doilea episod al emisiunii Insula Iubirii, sezonul 5, a debutat incendiar, însă surprizele se țin lanț, în continuare! Show-ul a primit doi concurenți noi. Gia are 32 de ani, iar iubitul ei, Bogdan, are 27 de ani. Cei doi au o relație de zece ani și au venit pe insulă să-și testeze iubirea, convinși că vor pleca triumfători în urma testului. Iată însă că, abia ajuns pe Insulă, Bogdan nu a avut probleme cu integrarea, înțelegându-se de minue atât cu ceilalți băieți, cât și cu ispitele feminine, cu care a trecut deja și la fapte. 

Cine este Bogdan, concurentul care a picat în ispită în mai puțin de 4 ore

Bogdan este inginer în robotică și mecatronică, iar Gia ocupă o funcție importantă într-o companie multinațională din domeniul retail-ului. Stilul de viață al celor doi, impus de job-ul pe care îl au, a adus de-a lungul timpului diverse probleme în cuplu: de la viața amoroasã, până la nemulțumiri legate de partea estetică, femeia neglijându-și aspectul fizic, lucru foarte important pentru partenerul ei.

Pentru femeia care a ajuns la Minitel de doar 4 ore testul a început deja să își spună cuvântul: a văzut deja primele imagini cu cel pe care și l-ar fi dorit schimbat în bine la finalul experienței din Thailanda.

 

La Purimuntra, Bogdan nu a pierdut vremea și a cãzut imediat în ispită nu cu una dintre fete, ci cu trei! Fără a apuca să își desfacă bagajul, bărbatul a fost luat de val în timpul petrecerii de pe plajă și i-a propus ispitei să treacă la fapte mari în timpul unui joc de pe plajă: „Dar nu mai bine ne sărutăm?”, a fost una dintre reacțiile concurentului care, extrem de detașat, și-a făcut imediat de cap cu ispitele prezente pe insulă.

Gesturi tandre, vulgare, săruturi și apropouri au constituit rețeta pentru clipul pe care Gia nu își dorea să îl vadă, cel puțin nu așa de devreme. Radu Vâlcan a vorbit în numele întregii echipe de la Insula Iubirii și s-a declarat șocat el însuși la vederea imaginilor neașteptate și surprinzătoare oferite în premieră de noul concurent. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Prezenţa pe insulă a cuplului Aurel şi Diana şi a ispitelor cu care cei doi au picat deja testul în urmã cu un an genereazã, indiferent de situaţia în care cei implicaţi interacţioneazã, tensiune şi o stare la limita conflictului. Se va întâmpla şi în aceastã searã când, în loc sã se bucure de activitatea pusă la cale de insulă pentru a se relaxa, o ieşire cu jetsky-urile, Aurel nu face decât sã îşi concentreze atenţia asupra Mariei.

  • La nici 24 de ore de la despărțirea de partenera sa, un concurent își mărturisește slăbiciunea în fața ispitei, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1