Părinţi, copii, reîncep spectacolele trupei Gaşca Zurli

supermami_gasca_zurli.jpg

gasca zurli spectacol supermami
Duminică, 7 martie 2021, Gaşca Zurli revine pe scenă cu primul spectacol după o pauză de un an. Even imentul va fi transmis şi pe internet, în direct
foto: www.zurli.ro
Citeste tot despre: 

La un an de la ultimul spectacol cu sala plină de spectatori, Gaşca Zurli revine pe scenă. Iar evenimentul este dedicat nu doar celor care vor fi prezenţi în Teatrul de pe Lipscani, ci şi celor care cumpără bilete pentru a accesa online evenimentul programat pentru 7 martie și transmis în direct.

Anul 2020 a fost unul foarte dificil pentru toată lumea artistic0ă. Gaşca Zurli avea antamate spectacole şi evenimente pentru aproape fiecare zi din an, aşadar, pentru că aceste angajamanete au fost anulate, pierderile au fost uriaşe. „Am pierdut 95% din afacere, dar nu am renunţat”, mărturiseşte Mirela Retegan, fondatoarea trupei, într-un interviu exclusiv pentru Click!

Ce-a fost mai greu a trecut, să sperăm! Gaşca Zurli anunţă revenirea pe scenă şi reluarea evenimentelor, desigur, respectând toate normele impuse de autorităţi. Îndrăgita trupă pentru copii pune în scenă, în premieră, primul spectacol hibrid din istoria Zurli. Duminică, 7 martie, de la ora 18.00, show-ul intitulat „SuperMAMI” va avea loc atât offline, în Teatrul de pe Lipscani, unde în public se vor afla 100 de părinţi şi 30 de copii, cât și online, căci evenimentul va fi difuzat live, pe o platformă de livestreaming.

Mirela Retegan: «Am pierdut 95% din afacere, dar nu am renunţat»

„Spectacolul de pe scenă se mută direct în casa spectatorilor. Ne dorim astfel ca interacțiunea cu publicul de acasă să fie o experiență absolut specială, emoția spectacolului trecând dincolo de ecran. Ce se întâmplă pe scenă se întâmplă și în casele celor care urmăresc producția pe ecrane, spectatorii online devenind parte din poveste, al optulea actor Zurli”, spune Mirela. „E ceva nou în primul rând pentru noi și recunosc că am emoții. Ne reinventăm zi de zi de la începutul pandemiei. Ne era dor de spectacole. Ne întoarcem pe scenă după fix un an de la ultimul spectacol jucat, cu un format hibrid. Spectacolul din 7 martie închide un an foarte greu, poate cel mai greu de când am făcut Zurli, și deschide ușa unor experiențe noi de care vrem să vă bucurați și să ne bucurăm, împreună. Acest spectacol înseamnă pentru noi punct și de la capăt”, a mai adăugat Mirela Retegan.

Biletele pentru spectacolul online difuzat live pe platforma de streaming Streamerse s-au pus în vânzare. Toate detaliile despre participare se găsesc pe site-ul trupei, pe www.zurli.ro.

Gașca Zurli, succes şi pe YouTube

Este o trupă-fenomen, cu sute de mii de fani în toată lumea. De-a lungul celor 11 ani de activitate, Gașca Zurli a transformat ideea de educație într-un spectacol al imaginației. Personajele inventate de Mirela Retegan, printre care şi Fetiţa Zurli, au jucat mii de spectacole pe cele mai mari scene din țară și din Europa, s-au bucurat de milioane de spectatori, iar cântecele Zurli au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeşte şi:

INTERVIU Cum s-au salvat Mirela Retegan și "Gașca Zurli: “Au scăzut încasările cu 95%. Am murit și am înviat de câteva ori”

Mirela Retegan are COVID: „Îmi era atât de frig, că am pus pe mine toate păturile din casă”

Mirela Retegan, apel emoţionant pentru copiii sărmani

Emoții mari pentru „Mama Zurli” Mirela Retegan. N-a mai făcut asta de 4 ani

Loading...
 
 

Citește și

 • mirela retegan gasca zurli

  A pus bazele unui fenomen despre care nu e copil în România să nu fi auzit: Gașca Zurli. La împlinirea unui deceniu de joacă cu Fetița și Băiețelul Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica și Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, sau „Mama Zurli” cum mai este supranumită, a făcut dezvăluiri din culisele spectacolelor, a cărților sle, dar și din registrul privat.

 • Gașca Zurli

  Astăzi este o zi mare pentru Gașca Zurli. Se împlinesc 10 ani de la primul spectacol. Nimeni nu le dădea vreo șansă de supraviețuire pe piața divertismentului, însă cei care au dat verdictul au fost, până la urmă, copiii. Mirela Retegan, fondatoarea trupei, povestește cum a început totul.

 • mirela retegan

  Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului Gașca Zurli, a făcut ieri seară un gest emoționant pentru un copil al străzii din Satu Mare. Micuțul era supărat că la el nu vine Moș Nicolae, astfel că Mirela l-a luat de mânuță, a intrat cu el într-un magazin și i-a cumpărat tot ce i-a poftit sufletul. Fotografiile cu băiatul încărcat cu daruri, de pe pagina ei de socializare, au adunat într-o zi peste 73.000 de like-uri și a fost redistribuit de peste 4.100 de persoane.

 • mirela retegan zurli antrenorul parintilor

  Mirela Retegan le dă întâlnire tuturor celor care cresc copii în cadrul caravenei intitulate „Antrenorul Părinţilor”. Creatoarea fenomenului Zurli demonstrează în cadrul evenimentelor organizate de ea că oricine poate învăța sa transforme haosul în distracție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1