Emoții mari pentru „Mama Zurli” Mirela Retegan. N-a mai făcut asta de 4 ani

mirela_retegan_radio.jpg

mirela retegan radio
Mirela Retegan revine la radio. Tanti Prezentatoarea și creatoarea fenomenului Zurli va avea emisiune la Europa FM, în fiecare duminica, de la 08.00 la 11.00
foto: arhiva personală

Patru ani. Doar atât a rezistat fără să facă ce-i place, poate, cel mai mult. Mirela Retegan, sau „Tanti Prezentatoarea”, așa cum e strigată de copiii care îndrăgesc Gașca Zurli, a revenit la marea dragoste.

Înainte să ajungă să fie iubită de toți copiii români, „Tanti Prezentatoarea” sau „Mama Zurli” realiza emisiuni de radio. În ultimii patru ani, însă, Mirela Retegan s-a dedicat mai mult activității pe care o desfășoară compania pe care o conduce. Și eforturile i-au fost răsplătite cu vârf și îndesat. Astăzi, Gașca Zurli umple la refuz sălile de spectacol din toată țara. Biletele pentru concertele pe care le susține alături de trupa sa se vând în doar câteva ore. De acum înainte, însă, Tanti Prezentatoarea și personajele din Gașca Zurli vor putea intra în casele românilor de pretutindeni cu ajutorul radioului. De duminică (3 decembrie), Mirela Retegan va modera la Europa FM emisiunea „Dimineața Zurli”. 

Emisiunea va dura trei ore și va fi difuzată în fiecare duminică, la Europa FM și pe facebook

„Cel mai bine m-am simţit la radio (...) Am început ca reporter şi am ajuns director de zonă (...)”, mărturisește Mirela Retegan pe blog-ul personal. „Radioul a fost prima iubire și sunt extrem de fericită că mă întorc la o dragoste atât de mare. Am primit mai multe propuneri în ultimii ani, dar inima mea a ales Europa FM. Le promit ascultătorilor un matinal pentru sufletele lor, o emisiune în care vom avea de toate pentru toți copiii, părinții și bunicii”, explică „Tanti Prezentatoarea”.

Alături de Mirela în studioul Europa FM va fi duminică de duminică și Fetița Zurli. „O să fie un ajutor de nădejde pentru mine. Împreună vom aduce magia Zurli din sălile de spectacol direct la radio, în casele milioanelor de români”, adaugă Mirela.

Fetița ei, Maya, cântă cu tatăl ei o melodie dedicată lui Moș Crăciun

În prima ediție a emisiunii „Dimineața Zurli”, Mirela Retegan o va avea invitată în platou și pe fata ei, Maya, ocazie prilejuită de lansarea cântecului pe care adolescenta îl interpretează împreuna cu tatăl ei, Cornel Sorian, fostul solist al trupei Stigma, acum compozitor de succes în Londra. „Sper ca inima mea să nu iasă din piept, la câte emoții o să trăiesc.
Maya mea a acceptat sa cânte impreună cu tatăl ei și cu Gasca Zurli cel mai frumos cântec de iarnă pe care l-am scris.
Europa FM îl difuzează în premieră, în prima emisiune Dimineața Zurli. Cu cântecul nostru se deschide, de fapt, sezonul cântecelor de Crăciun. Abia aștept să-l auziți și voi. Mie îmi place tare mult”, a scris Mirela pe pagina ei de facebook.

Mirela Retegan și Cornel Sorian, alături de fetița lor

mirela_retegan_cornel_sorian_maya.jpg

mirela retegan cornel sorian maya
Mirela Retegan și Cornel Sorian sunt foarte mândri de fetița lor
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

 • mirela retegan gasca zurli

  A pus bazele unui fenomen despre care nu e copil în România să nu fi auzit: Gașca Zurli. La împlinirea unui deceniu de joacă cu Fetița și Băiețelul Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica și Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, sau „Mama Zurli” cum mai este supranumită, a făcut dezvăluiri din culisele spectacolelor, a cărților sle, dar și din registrul privat.

 • Ştiţi care e persoana pe care o iubesc cei mai mulţi copii din România? Răspunsul e evident, dacă ne luăm după numărul enorm de prichindei care se îngrămădesc să o vadă – Mirela Retegan, „mama” Găştii Zurli. La spectacolele pe care le organizează îi învaţă, prin cântece şi joc, o mulţime de lucruri bune care ţin atât de dezvoltarea lor personală, cât şi de adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Nu ar putea să-i convingă dacă nu ar fi început schimbarea în propria casă, în propria „bucătărie”.

 • Mirela Retegan

  Când ne gândim la Crăciun, ne imaginăm atmosfera aceea idilică de casă frumos amenajată, brad împodobit, cadouri, familie adunată în jurul mesei pline de bunătăţi. În realitate, până să se ajungă acolo e cale lungă. Trebuie să trecem prin corvoada aglomeraţiei din magazine, curăţeniei generale din casă, apoi să petrecem două zile în bucătărie pentru a găti toate bucatele tradiţionale. În traducere, toate acestea înseamnă stres, nervi, oboseală. Mirela Retegan, „mama” Găştii Zurli, a ales să transforme Crăciunul din corvoadă în bucurie.

 • Mirela Retegan zi de nastere

  Luni, 24 iulie, Mirela Retegan, creatoarea fenomenului național intitulat Gașca Zurli, a mai adăugat un trandafir în buchetul vieții. La 47 de ani a fost copleșită de emoții, căci peste 800 sute de fani i-au urat „La mulți ani”.

 • mirela retegan zurli antrenorul parintilor

  Mirela Retegan le dă întâlnire tuturor celor care cresc copii în cadrul caravenei intitulate „Antrenorul Părinţilor”. Creatoarea fenomenului Zurli demonstrează în cadrul evenimentelor organizate de ea că oricine poate învăța sa transforme haosul în distracție.

 • camrpanie copil scoala ghiozdan zurli

  Potrivit unui studiu efectuat de Asociația „Edulier”, la noi în țară sunt peste 1.000 de copii care au nevoie de ghiozdane şi rechizite pentru a putea începe noul an școlar care ia startul la 11 septembrie. Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zurli, a demarat o campanie menită să diminueze cât mai mult acest număr. Oricine poate să dea o mână de ajutor. Azi e ultima zi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1