Mirela Retegan, apel emoţionant pentru copiii sărmani

Fondatoarea „Găştii Zurli”, Mirela Retegan, iubită de mii de copii din toată ţara, le răspunde cu aceeaşi dragoste micuţilor şi caută să-i ajute pe cei nevoiaşi.

A lansat o amplă campanie de strângere de ghetuţe. I-am cumpărat fiicei mele o pereche de ghete şi m-a fulgerat un gând: oare câte mame din România nu pot face asta? Ce-ar fi să donăm fiecare, noi, cei care putem şi vrem, o pereche de ghete/cizme? Mai sunt 7 săptămâni până la Moş Nicolae. Eu strâng ghetele şi le dau mai departe prietenelor care ştiu cui să le împartă. Ele cunosc toţi copiii sărăcuţi din cele mai îndepărtate cotloane. Încalţă un copil, toamna aceasta! Ne mobilizăm?”, a scris Mirela Retegan pe pagina sa de socializare.

Mesajul a primit sute de aprecieri, comentarii şi distribuiri. Vedeta propune oamenilor să aducă la concertele ei încălţări noi sau rămase mici de la copiii lor, să le împacheteze frumos şi să scrie mărimea pe pachet. Campania începe pe 6 octombrie şi se încheie pe 30 octombrie, cu spectacolul de la Bucureşti.

 

Loading...

Citește și

  • mirela retegan

    Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului Gașca Zurli, a făcut ieri seară un gest emoționant pentru un copil al străzii din Satu Mare. Micuțul era supărat că la el nu vine Moș Nicolae, astfel că Mirela l-a luat de mânuță, a intrat cu el într-un magazin și i-a cumpărat tot ce i-a poftit sufletul. Fotografiile cu băiatul încărcat cu daruri, de pe pagina ei de socializare, au adunat într-o zi peste 73.000 de like-uri și a fost redistribuit de peste 4.100 de persoane.

  • gasca zurli

    Febleţea copiilor, Gaşca Zurli, începe luni (28 septembrie) un turneu naţional cu spectacolul „Vreau pupic de noapte bună”. Aici, părinţii şi copiii vor învăţa cum pot transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1