Maria Constantin, dezvăluiri despre bărbatul care a ajutat-o în carieră. Nu este Marcel Toader

maria-constantin.jpg

maria constantin platou star chef
Maria Constantin spune că nu Marcel Toader a ajutat-o în carieră
Foto: Antena Stars

Mărturisiri surprinzătoare făcute de cântăreaţa de folclor, Maria Constantin. Dacă până acum se ştia că Marcel Toader, fostul ei soţ de care s-a despărţit cu scandal, a fost cel care i-a deschis mai multe uşi în carieră, solista de muzică populară spune că o cu totul altă persoană poate să-şi asume aceste merite şi nicidecum fostul ei partener de viaţă.

Maria Constantin a primit sprijin în cariera muzicală şi a şi spus cine a ajutat-o să devină atât de cunoscută şi să ajungă să fie invitată la concerte pe onorarii substanţiale. Cântăreţei de muzică populară i s-au făcut reproşuri în trecut chiar de fostul ei soţ, Marcel Toader. Omul de afaceri a susţinut în timpul procesului de divorţ de anul trecut că el şi-ar fi folosit relaţiile şi pentru a-şi ajuta soţia în carieră. De cealaltă parte, solista s-a plâns în cercul ei de  prietene că Marcel Toader era cel care punea "sechestru" pe banii ei de concerte, motiv pentru care ar fi vrut să se şi despartă de el. Ea a recunoscut că a ajuns să fie oprită pe stradă datorită relaţiei cu fostul rugbist, dar că meritul i se datorează în privinţa contractelor încheiate. 

Maria Constantin şi Marcel Toader s-au căsătorit îmbrăcaţi în costume populare  

Înainte de a-şi spune adio, cei doi au avut o căsnicie care nu părea că se va destrăma cu scandal. Ei şi-au unit destinele în toamna lui 2015, iar naşi le-au fost Silviu Prigoană şi soţia lui Mihaela. Omul de afaceri este cel care deţine licenţa audiovizuală a unei televiziuni de muzică populară şi care i-ar fi dat ocazia finei sale să se afirme . 

"Nașul meu (n.r. Siliviu Prigoană), care este și nașul Marianei Căpitănescu, este omul care m-a ajutat foarte mult în carieră”, a explicat Maria Constantin la Antena Stars. Artista a vorbit deschis despre cele două căsnicii eşuate în emisiunea lui chef Nicolai Tand.

”Eu cred că m-am străduit și am tras foarte mult de aceste două căsnicii. Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greșit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc”, a mărturit artista în cadrul show-ului culinar ”Star Chef”.

Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat la începutul anului 

După ce a acuzat-o de infidelitate și a făcut-o de râs pe la televizor, Marcel Toader și-a schimbat radical decizia de a divorța la tribunal. Mariajul dintre cei doi s-a încheiat în mare secret, la începutul acestui an, la notar. Cântăreața nu a renunţat la varianta de a-l acţiona însă în judecată pe Marcel Toader. Solista se gândește să deschidă un proces de calomnie contra fostului soţ și a posturilor tv la care afaceristul a defăimat-o. În plus, Maria nu poate uita că mama ei a ajuns la spital după ce Marcel a făcut scandal și i-a aruncat în curte câțiva saci cu hainele soției, invitând la acest circ poliția, dar și câțiva vecini.

Citeşte şi:

Ce chinuită a fost Maria Constantin în prima căsnicie! ”Erau ca o haită de lupi”

Surpriză! Maria Constantin a petrecut cu primul soț, de dragul fiului lor!

Maria Constantin și fostul soț, din nou scandal pe copil

 

 

 

Loading...

Citește și

  • foto

    Mama Mariei Constantin a ajuns la urgenţă după ce a început să se simtă extrem de rău. Carmen Constantin a fost transportată la spital la scurt timp după ce a însoţit-o pe fiica sa la judecătoria sectorului 5, unde a avut loc pe 21 noiembrie prima înfăţişare în procesul de divorţ. Tensiunea şi emoţiile negative i-au provocat o stare generală de rău, iar medicii i-au acordat îngrijirile medicale corespunzătoare. Maria Constantin a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care transmite un mesaj clar celor care o denigrează.

  • Un şut în fund, un pas înainte! Cam aşa se poate traduce divorţul dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. Cântăreaţa de muzică populară are agenda plină de evenimente de când se află în scandal cu omul de afaceri de care se pregăteşte să divorţeze. Nu are timp să se plângă, căci primeşte solicitări din toate părţile. Cântă la nunţi, iar ultimul contract pe care a pus mâna, îi va aduce faimă internaţională.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1