Ce chinuită a fost Maria Constantin în prima căsnicie! ”Erau ca o haită de lupi”

hjk.jpg

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă Lătăreţu și au un băiat, Codruț
foto: Captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Căsătoria cu Marcel Toader a adus-o pe Maria Constantin în atenția tuturor, iar iminentul divorț i-a sporit celebritatea. Există însă și un revers al medaliei. Fostul și actualul soț se întrec acum în acuzații calomnioase la adresa ei și fiecare gest din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat este pus sub lupă în emisiunile televizate.

Maria Constantin (30 de ani) este aspru judecată zilele acestea, după despărţirea de Marcel Toader. Solista este acuzată de infidelitate, de indiferență față de copilul din prima căsnicie, ba chiar s-a spus că ar fi plecat din casa primului soț cu bijuterii și lucruri de valoare.

Puțini au fost cei care i-au luat partea în acest scandal care ține prima pagină a ziarelor de săptămâni bune. O sursă din preajma Mariei Constantin a dezvăluit dentru Click! detalii din viața solistei, care pun întreaga poveste într-o lumină nouă.

“Maria este din Târgu Jiu, am fost vecini o perioadă. După ce tatăl ei a murit, mama s-a retras la casa bunicilor. Nu mai stă acolo unde a crescut-o pe Maria. Tatăl cânta la instrumente în ansamblul Doina Gorjului, mama cânta şi ea, iar pe fată au luat-o de mică cu ei la spectacole. Era frumuşică, avea talent, cânta foarte bine și dădea bine la public”, a dezvăluit pentru Click! o persoană care o știe pe maria de când era doar o copilă.

”Nu-i dădeau nici bani de haine”

”Părinții ziceau că fata făcea petrecerea mai frumoasă. După ce s-a căsătorit, Maria a plecat din cartier. Familia Tapotă era tot din Târgu Jiu, lăutari vestiţi din tată în fiu. Din câte ştim noi, că ştiti cum se zice, nu ştie bărbatul ce ştie tot satul, familia asta a fost ca o haită de lupi pentru ea. O luau să cânte, mergeau la spectacole, apoi ea trebuia să meargă acasă şi să aibă grijă de copil, să facă mâncare, curățenie. Trăiau toţi în aceeaşi casă şi ea lua doar ce îi ofereau ei. I-au luat un costum popular, dar dacă ea voia alte haine, nu-i dădeau bani să-și cumpere”, a adăugat sursa citată.

În ceea ce privește problema delicată a custodiei copilului, sursa Click! a dezvăluit că Maria nu prea a avut de ales. ”Chiar dacă îşi dorea să-şi ia copilul, nu ar fi lăsat-o. Ea a zis de multe ori că pleacă să-şi facă o carieră pe picioarele ei şi apoi îşi ia copilul. Dar nu poate, nu are cum în acest moment. Dar copilul creşte şi vede ce se întâmplă. Maria e un suflet chinuit care vrea să reuşească în cariera ei”, a mai spus sursa noastră.  

Maria a fost căsătorită timp de cinci ani cu Ciprian Tapotă, un coleg de breaslă. Despărţirea a fost una cu scântei. Instanţa a decis la vremea respectivă ca fiul lor, Codruţ, să rămână în grija tatălui său, mama lui având dreptul să-l vadă doar după un program stabilit de judecători.  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Pentru Ciprian Tapotă Lătărețu, fostul soț al Mariei Constantin, viața a mers mai departe, după despărțirea de artistă. Tânărul cântăreț are o familie frumoasă, de care este extrem de mândru, după s-a îndrăgostit de Diana Popescu în urmă cu trei ani.

  • Fostul soț al Mariei Constantin, Ciprian Tapotă Lătăreţu, a făcut câteva afirmații cu privire la divorțul verii în care protagoniștii sunt Marcel Toader și mama copilului lui. Interpreta de muzică populară are un băiat dintr-o căsătorie anterioară care locuiște cu fostul ei partener de viață, iar relația pe care a păstrat-o cu tatăl acestuia este una bazată strict pe rodul iubirii lor, Codruț. Se pare că băiatul nu știe ce e întâmplă cu mama sa și,cu siguranță, va fi surprins când va afla, asta pentru că se înțelegea de minune cu rugbistul.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5