Surpriză! Maria Constantin a petrecut cu primul soț, de dragul fiului lor!

Citeste tot despre: 

“Viața bate filmul!” este o vorbă din popor care i se potrivește de minune Mariei Constantin (31 de ani). Până la vârsta de 31 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară a trecut prin două divorțuri, ambele încheiate cu scandal. Iată însă că, zilele trecute, Maria a participat la petrecerea de ziua de naștere a fiului ei, Codruț (9 ani), unde, surpriză, a apărut și primul ei soț, Ciprian Tapotă.

Maria Constantin a trecut prin scandaluri mari cu primul soț, Ciprian Tapotă, din cauza copilului pe care îl au împreună, disputându-și custodia lui. Chiar dacă sunt la cuțite, iată că senzuala solistă a făcut un mare sacrificiu pentru micuțul Codruț, aflat în grija tatălui, la Târgu-Jiu.

Ea și-a făcut bagajele la începutul acestei săptămâni și a plecat să petreacă într-un restaurant din Târgu Jiu, la ziua de naștere a fiului său, unde, surpriză, au apărut fostul soț și foștii socri: “Suntem cu toții la Târgu-Jiu, ne dorim ca această zi de naștere să fie o bucurie pentru copil, facem totul pentru binele lui. Dorința să se întâmple totul a fost a băiețelului, iar noi ne-am conformat”, a declarat Maria Constantin pentru Click! 

maria constantin a petrecut cu fostul sot de dragul copilului

Dar solista a mai fost prezentă și la cheful de ziua de naștere a fostei cumnate, unde a fost primită cu brațele deschise de rudele primului ei soț.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1