Lucian Mândruță și Ilie Balaci erau vecini. «Nu părea bolnav, dar era trist»

lucian-mandruta-ilie-balaci.jpg

Lucian Mândruță a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a aflat de moartea vecinului său, Ilie Balaci
Foto: Arhivă Click!

Lucian Mândruță se întâlnea des cu Ilie Balaci, cei doi fiind vecini. Cum vestea că marele fotbalist a murit s-a propagat rapid în spațiul media, aceasta a ajuns și la urechile prezentatorului TV, care a ținut să aducă un ultim omagiu memoriei regretatului jucător de fotbal. Prin intermediul rețelelor de socializare, Lucian Mândruță a transmis un mesaj emoționant, dezvăluind că la ultima lor întâlnire, Ilie Balaci nu părea bolnav, însă prezentatorul susține că a observat că jucătorul de fotbal era trist.

Ilie Balaci s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, după o grandioasă carieră în fotbal. Fiicele acestuia, Lorena și Liana, au ajuns în după-amiaza zilei de duminică, 21 octombrie, în Craiova, acolo unde fotbalistul și-a dat ultima suflare, în apartamentul mamei sale. Fanii marelui jucător de fotbal nu au întârziat nici ei să apară în fața locuinței, aceștia dorind să-și ia rămas bun de la idolul lor. Trupul lui neînsuflețit va fi depus la biserica Madona Dudu din Craiova, după ce i se va face o autopsie. 

După ce mai multe cluburi de fotbal au publicat mesaje emoționante în memoria regretatului fotbalist, considerat unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din România, și vecinul lui Balaci, Lucian Mândruță, a ținut să-i omagieze memoria, scriind câteva rânduri pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV a susținut că la ultima lor întâlnire, Ilie Balaci nu părea bolnav, însă era trist.

ilie-balaci-trup-depus-la-biserica.jpg

Ilie Balaci s-a stins din viață în urma unui atac cerebral
Foto Facebook

Lucian Mândruță susține că fotbalistul părea trist 

„Mi-a murit un vecin. Ilie Balaci. Un om bun. Un om tăcut. Discret. Un om din casa căruia n-am auzit niciodată vreun zgomot. Un om respectat și admirat pe aici, pe aleea noastră. Nu doar pentru că unii îl văzusem în tinerete, pe teren. Dar și pentru că viața lui era un model și acum, mai în etate… Un model de simplitate și decență. L-am salutat acum o săptămână, cred, când plecam amandoi la job. Nu părea bolnav, dar era un pic trist. N-am să știu niciodată de ce. O să ne lipsesti, vecine..”,  este mesajul publicat de Lucian Mândruță pe contul său de socializare.

lorena.jpg

Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, a oferit primele declarații, după ce tatăl ei s-a stins din viață
Foto: Ana Popescu

Fiica lui Ilie Balaci susține că tatăl ei mereu spunea că va muri de tânăr

Una dintre fiicele regretatului fotbalist Ilie Balaci, Lorena, a vorbit cu jurnaliștii aflați în fața apartamentului din Craiova, unde jucătorul de fotbal s-a stins din viață. „Tata mereu spunea că va muri de tânăr, mereu spunea că el aşa simte, mereu îi spunea mamei că el va muri primul pentru că Dumnezeu îl iubeşte şi ştie că nu s-ar putea descurca singur. Nu am cuvinte. Toată viaţă mea am luptat să-i port numele cu cinste, şi eu şi sora mea am vrut mereu să fie mândru de noi. Sper că a fost“, a declarat Lorena Balaci, îndurerată.

loading...
Loading...

Citește și