Ilie Balaci a murit. Pe cine a sunat cu câteva ore înainte să moară

Ultima actualizare:

    Ilie Balaci a sunat o prietenă de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât. FOTO: Facebook
Ilie Balaci a sunat o prietenă de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât. FOTO: Facebook

Ilie Balaci a fost în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club, unde a petrecut până în jurul orei 4.00. La ora 9.00 se plângea de dureri puternice în gât.

Potrivit fostului fotbalist Aurică Beldeanu, Ilie Balaci a dormit noaptea trecută aproximativ patru ore. Fostul sportiv a petrecut cu prietenii într-un club, până la ora 4.

Filmul morţii lui Ilie Balaci

Surse apropiate familiei au declarat că ieri dimineaţă, în jurul orei 9.30, Ilie Balaci a sunat-o pe Luminiţa Cioroianu, medic ORL-ist şi prieten de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât.În timp ce vorbea cu medicul la telefon, vocea lui Ilie Balaci a început să se schimbe, iar Luminiţa Cioroianu şi-a dat seama că este ceva grav. Medicul a pornit spre casa lui Ilie Balaci, sunându-i între timp pe alţi doi medici, care locuiau în apropiere. Între timp şi mama lui Ilie Balaci a sunat la 112, scrie adevarul.ro.

La sosirea Ambulanţei, cei doi medici trimişi de Luminiţa Cioroianu îi acordau lui Ilie Balaci primul ajutor. Ulterior, medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului, au efectuat manevre de resuscitare, timp de o oră şi jumătate.

Eforturile au fost, însă, zadarnice, iar Balaci a fost declarat mort. Potrivit unor surse medicii nu l-au putut intuba pe Ilie Balaci din cauza inflamaţiei puternice a gâtului, scrie adevarul.ro. 

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net