Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, îndurerată după moartea tatălui ei: «Mereu spunea că va muri de tânăr»

lorena-balaci-declaratii.jpg

lorena balaci amintiri despre ilie balaci
Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, şi-a amintit cât de mult a fost iubit tatăl ei
Foto: Digi Sport

Una dintre fiicele regretatului fotbalist Ilie Balaci, Lorena, a vorbit cu jurnaliștii aflați în fața apartamentului din Craiova, unde jucătorul de fotbal s-a stins din viață. Îndurerată și cu lacrimi în ochi, care erau camuflate de o pereche de ochelari mari de soare, Lorena a dezvăluit că tatăl ei mereu susținea că va muri de tânăr. Totuși, vestea a luat prin surprindere familia, apropiații și admiratorii marelui fotbalist, deopotrivă.

Fiicele marelui fotbalist Ilie Balaci, care au domiciliul în București, au ajuns de urgență în după-amiaza zilei de duminică, 21 octombire, în Craiova, după aflarea tragicei vești că tatăl lor s-a stins din viață în urma unui atac vascular cerebral. Acesta și-a dat ultima suflare în apartamentul mamei sale, acolo unde locuia în momentul în care venea în Craiova. 

Lorena Balaci, în vârstă de 42 de ani, una dintre cele două fiice ale lui Ilie Balaci, le-a declarat ziariştilor care s-au strâns în faţa apartamentului din Craiova unde se afla trupul neînsuflețit al marelui fotbalist, că tatăl ei mereu susținea că va muri de tânăr și că îi spunea soției sale, Daniela, că el va fi cel care va muri primul dintre ei doi. 

lorena_balaci.jpg

Lorena Balaci, una dintre cele două fiice ale regretatului fotbalist
Foto Facebook

Mesajul Lorenei Balaci, fiica marelui fotbalist 

„M-a sunat sora şi mi-a zis că tată nu-i bine, apoi am sunat un prieten şi am aflat că-l resuscitau. Mi-am dat seama că e rău. Aşa a vrut Dumnezeu, să-l ia de lângă noi. Aseară am vorbit cu el. I-am spus că Adi (fiul ei n.r) va juca la Slobozia. De fapt, în acest moment Adi joacă. Era fericit când a auzit, bineînţeles”, a susținut fiica regretatului fotbalist.

lorena.jpg

Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, a oferit primele declarații, după ce tatăl ei s-a stins din viață
Foto: Ana Popescu

Ilie Balaci și-a presimțit moartea 

„Tata mereu spunea că va muri de tânăr, mereu spunea că el aşa simte, mereu îi spunea mamei că el va muri primul pentru că Dumnezeu îl iubeşte şi ştie că nu s-ar putea descurca singur. Nu am cuvinte. Toată viaţă mea am luptat să-i port numele cu cinste, şi eu şi sora mea am vrut mereu să fie mândru de noi. Sper că a fost“, a mai adăugat Lorena Balaci, îndurerată. 

Lorena Balaci a fost căsătorită cu fostul fotbalist Eugen Trică, iar cei doi au împreună doi băieţi. Unul dintre ei, Adi, a fost motiv de bucurie pentru Ilie Balaci chiar în seara zilei de sâmbătă, datorită reușitelor pe care le are în același domeniu care l-a consacrat și pe bunicul său

sicriu-ilie-balaci.jpg

Sicriul ce conține trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci va fi dus la morgă pentru autopsie
Foto: Ana Popescu

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci

Atât fiicele fotbalistului, Lorena și Liana, cât și colegii și admiratorii săi s-au adunat în fața apartamentului din Craiova unde s-a stins din viață Ilie Balaci. Aceștia au pregătit formalitățile, apoi au decis să-l transporte pe Balaci la morga spitalului județean pentru autopsie. După aceea, corpul va fi depus la biserica Madona Dudu din Craiova, conform Digi 24

 

Loading...

Citește și