Iuliana Marciuc și-a sărbătorit mama! Ce mare a crescut fiul vedetei și al lui Adrian Enache!

iuliana-marciuc-mama-aniversare.jpg

Iuliana Marciuc, în sânul familiei. Vedeta și-a sărbătorit mama
foto: arhivă personală

Iuliana Mariuc și-a serbat mama la un restaurant elegant, în care se găsesc foarte multe preparate și pentru vegetarieni. Iar asta pentru că David Mihnea Enache, fiul ei al logodnicului ei, Adrian Enache, a ales acest stil de viață de la vârsta de trei ani.

Iuliana Marciuc (53 ani) și-a serbat mama într-o locație de vis. La eveniment au luat parte și Adrian Enache (54 ani), și fiul lor, David Mihnea Enache, în vârstă de 15 ani și jumătate.

”Astăzi, am aniversat-o pe mama mea la Damascus Palace. De ce am ales această locație? Simplu, nepotul vegetarian are multe produse în meniu, iar sărbătorita este mare admiratoare a bucătăriei arăbești și a cotletelor de berbecuț, în special. A fost un prânz deosebit, în familie, pentru care mulțumim. La mulți ani sănătoși, mama!”, a scris vedeta despre aniversarea mamei, pe Facebook, care a împlinit vârsta de 74 de ani.

adrian-enache.jpg

La eveniment a participat și Adrian Enache
foto: arhivă personală

Fiul Iulianei Marciuc, vegetarian de la 3 ani

Fiul vedetei este vegetarian de la vârst ade 3 ani. Pur și simplu nu a simțit nevoia să consume carne, iar Iuliana nu l-a forțat. Însă David și-a luat de-a lungul timpului proteine din alte alimente. Prezentatoarea Iuliana Marciuc a mărturisit că a fost un copil care a făcut foarte multe năzbâtii. Iuliana Marciuc a povestit că era un copil-problemă la școală și că mama sa era adeseori chemată de învățătoare pentru că vedeta era indisciplinată. ”Cele mai mari boacăne le făceam la şcoală. Mama era mereu chemată de învăţatoare, nu pentru note, pentru că eram prima din clasă, ci pentru disciplină, pentru că nu stăteam în bancă în timpul orelor. Mai le dădeam băieţilor cu cartea în cap, când ei mă trăgeau de codiţe”, a declarat Iuliana Marciuc recent, pentru Okmagazine.ro.

Citește și:

Iuliana Marciuc: “Am slăbit 6 kg și am întinerit 8 ani”. Iată dieta ei!

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache, de 25 de ani tot împreună! Cum s-au cunoscut

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1