Iuliana Marciuc şi Adrian Enache, de 25 de ani tot împreună! Cum s-au cunoscut

45_3.jpg

Iuliana, despre Adrian: ”Noi ne-am afişat împreună şi nu ne-am ascuns niciodată iubirea”

Iuliana Marciuc (52 ani) şi Adrian Enache (54 ani) se iubesc de 25 de ani. Dragostea lor s-a dovedit a nu fi doar un foc aprins de paie. Acum la ceas aniversar, ei se laudă cu tortul delicios, pe care tronează numărul anilor în care s-au adorat.

Gazda emisiunii “Destine ca-n filme”, de la TVR 2, l-a cunoscut pe trubadurul Adrian Enache la malul mării, în vara anului 1995. Şi-au făcut jurăminte pentru toată viaţa, deşi, la acea vreme, Iuliana era căsătorită cu omul de afaceri Remus Posea, iar Adrian era însurat, având cu soţia lui, Corina, o fiică, Diana, acum o adolescentă de 23 ani.

1_1.jpg

1995 - La debutul relaţiei

 

Dragostea celor două vedete, care nu mai era un secret pentru nimeni, a fost condamnată de multă lume. Iuliana a decis prima să-şi facă ordine în viaţă, anunţând divorţul, iar în 2009 şi Adrian a redevenit burlac. În acel an, solistul şi-a declarat public dragostea pentru Iuliana ca, mai apoi, el să cumpere un apartament în Băneasa, unde locuiesc şi acum: „Este evident că dragostea pentru Adrian m-a determinat să merg mai departe. Nu mi-e ruşine să recunosc! Dar este la fel de adevărat şi că am apelat la un psiholog pentru a rezista în toată această perioadă.

S-au logodit acum 10 ani

Doctor Lucia Sterian m-a ajutat să fac faţă situaţiei, să fiu mai îngăduitoare cu el şi cu posturile neplăcute în care am fost puşi eu şi părinţii mei.

117096159_1994101680724766_841200069016644305_n_1.jpg

Au primit în dar un tort delicios!

 

Relaţia mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei adevărate poveşti de iubire, cu momente de fericire nebună, cu vacanţe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărţeam clipele libere, dar şi cu zile de singurătate, încărcate de povara unei vieţi, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel», pentru că noi ne-am afişat împreună şi nu ne-am ascuns niciodată iubirea. Pot spune că ne completăm, avem preocupări şi gusturi comune şi că nu putem trăi fără iubire. El vine cu romantismul, eu cu pragmatismul, el cu visurile (doar e artist!), eu cu planurile concrete”, povestea Iuliana pentru Revista ”Taifasuri”.

104741956_1950769981724603_2075654671327582929_n_1.jpg

Iuliana şi Adrian, alături de fiul lor, David, la serbarea de sfârşit de an

Cei doi au împreună un băiat frumos foc, pe David, în vârstă de 15 ani şi jumătate. Întrebată dacă băiatul lor a simţit vreodată lipsa tatălui, Iuliana a menţionat: „Adrian a încercat să fie lângă noi cât mai mult posibil, fără să lipsească de la momentele importante ale lui David, de la zilele sale de naştere sau de la serbările de la grădiniţă”. Iuliana şi Adrian s-au logodit la Balcic, în 2010, dar nu şi-au oficializat relaţia. "Am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea", a menţionat Iuliana, anul trecut, pentru OK! Magazine. Acum, la 25 de ani de la debutul relaţiei, celebrul cuplu a primit în dar de la prieteni un tort delicios, pe care tronează numărul anilor în care s-au iubit cu patos.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1