Iuliana Marciuc: “Am slăbit 6 kg și am întinerit 8 ani”. Iată dieta ei!

12-13-vedete-6.jpg

Iuliana Marciuc, alături de antrenorul care scoate untul din ea

Mâncarea de sărbători cere sacrificii! Vedetele au intrat în sala de sport, ca să scape rapid de surplusul de kilograme, cu care s-au căpătuit în luna decembrie, când au dat iama în bunătăţi tradiţionale. Andreea Marin (44 de ani), Bianca Drăguşanu (36 de ani), Iuliana Marciuc (51 ani), Mihai Morar (37 de ani) şi Giulia Anghelescu (34 de ani) au revenit la exerciţii fizice, din primele zile ale Noului An.

Una dintre cele mai energice vedete, Andreea Marin (44 de ani), a lăsat rochiile pentru ţinutele sport. Dacă înainte de Revelion doamnele se află de obicei la salonul de cosmetică, „Zâna” şi-a pus hainele sport şi a mers la sala de fitness. Pentru a reveni în forma ideală, ea face antrenamente drastice care presupun efort maxim.

12-13-vedete-2.jpg

Andreea Marin face exerciţii uşoare, după operaţia la coloană

„Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate şi echilibru. Dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă”, spune  Andreea Marin. Imediat ce a început anul 2019, Bianca Drăguşanu (36 de ani) a intrat în sala de sport. Blondina nu s-a culcat pe o ureche şi a mers, regulat, la fitness. Din imaginile postate pe paginile de socializare, Bianca demonstrează că a reuşit să îşi menţină formele: abdomenul plat şi fesele perfecte.

12-13-vedete-4.jpg

Mihai Morar preferă să se plimbe cu biclicleta câte 10 kilometri pe zi

În ciuda programului încărcat, Mihai Morar (37 de ani) merge periodic la sala de sport. Mai mult, prezentatorul de la Antena Stars şi-a luat bicicletă, iar după mesele copioase, alături de cei dragi, dă câteva ture de parc. „E manifestul meu pentru viaţa simplă. În 20 de metri pătraţi. Puţin e mai mult. De aici am plecat: renunţă la ceea nu trebuie să fie acolo unde e acum. Lucrurile de care avem cea mai mare nevoie sunt, de fapt, lucrurile după care îţi va părea rău când nu le mai ai. Timpul cu oameni dragi, o cafea cu oameni faini, locuri, cărţi, bicicleta, experienţe…  Şi, de fapt, în mare parte, nu sunt lucruri. A sta conectat cu Lumea nu are de-a face absolut deloc cu semnalul WiFi. O cafea, bunăoară, este şi va rămâne, cea mai sinceră conexiune între doi oameni”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

12-13-vedete-1.jpg

Bianca Drăguşanu trage din greu la aparate, ca să-şi recapete talia de viespe

A slăbit 6 kg înainte de sărbători, iar acum face tot posibilul să se menţină în formă. Iuliana Marciuc (51 de ani) s-a străduit să mănânce moderat şi să respecte regulile alimentare pe care le-a adoptat recent. „Acum mănânc de fiecare dată carne combinată cu salată  verde sau cu broccoli. Zilnic, am trei mese şi două gustări, fructe şi beau cel puţin 2 litri de apă. Mă simt super, am slăbit 6 kilograme şi am întinerit cu 8 ani. Acesta e ritmul meu biologic de acum. Mă antrenez de 3 - 4 ori pe săptămână şi am căpătat mai multă mobilitate. Dacă mai slăbesc vreo 4 kilograme e perfect. Niciodată nu m-am antrenat atât de consecvent şi de eficient. În plus, la sală, suntem o echipă”, a povestit Iuliana Marciuc, care a lucrat la sală în primel zile din ianuarie. 

 

Jennifer Lopez face exerciţii pentru fund

Jennifer Lopez are 49 de ani şi este de peste 20 de ani în topul celor mai sexy siluete din showbizul internaţional. Fundul ei celebru este asigurat contra sumei exorbitante de 27 de milioane de dolari şi a devenit marcă înregistrată, rotunjindu-i averea divei latino la 400 de milioane de dolari. Iată care e programul de la sală al divei, conform revistei Hello! „Merg la sală zilnic şi fac diferite exerciţii recomandate de antrenoarea Tracy Anderson. Asta presupune că îmbin alergarea prin parcuri, cu exerciţiile de tip cardio, exerciţiile pentru abdomen le fac cu mingea şi închei sesiunea cu tracţiuni. Am nu mai puţin de 20 de exerciţii specifice pentru fund, de la genunflexiuni cu greutate şi până la extensii cu ajutorul corzilor elastice. Nu plec niciodată de la sala de forţă fără să fiu transpirată şi obosită”, a povestit J.Lo. 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1