FOTO EXCLUSIV Tania Budi, mai fierbinte ca nisipul într-un costum de baie cu imprimeu leopard

tania_budi_plaja.jpg

tania budi plaja
Tania Budi, zâmbitoare pe plajă la Mamaia
foto: Mihai Ionescu

Tania Budi ne demonstrează şi vara aceasta că vârsta este doar o cifră în buletin. Senzuala blondă, care la începutul anului a împlinit 51 de ani, etalează cu mândrie o siluetă de fotomodel pe care evident că şi-o pune în valoare cum ştie ea mai bine, într-un costum de baie minuscul. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe plajă, la Mamaia, împreună cu o prietenă alături de care a ciocnit un pahar şi a râs continuu.

Nu o mai vedem la televizor, dar vară de vară Tania Budi ne arată că nu s-a schimbat prea mult, chiar dacă ani se scurg. Este la fel de sexy ca în tinereţe, deşi dacă verificăm atent, blonda a ajuns la vârsta de 51 de ani şi totuşi le face indivioase pe adolescente cu talia trasă prin inel, sânii fermi şi posteriorul bombat.

tania_budi_plaja_2.jpg

tania budi plaja
Tania Budi, pe plaja din Mamaia
foto: Mihai Ionescu

Nu ştim exact dieta Taniei Budi cu care reuşeşte să arate atât de bine, dar am văzut ce bea. Fotoreporterii Click! au urmărit-o o zi întreagă la plajă. În compania unei prietene, blondina a admirat valurile mării şi şi-a savurat cuminte băutura, asezonată cu felii de lămâie, în timp ce lenevea pe o pernă uriaşă la soare. 

tania_budi_plaja_2.jpg

tania budi plaja
Tania Budi a stat la plajă împreună cu o prietenă
Foto: Mihai Ionescu

A zâmbit continuu, atmosfera de la malul mării fiind una relaxantă şi plăcută ca şi tânăra cu care s-a întreţinut toată ziua. Blonda s-a întors pe toate părţile, aşa că imaginile surprinse ne-a înfăţişează pe Tania Budi, tonifiată, iar costumul de baie cu imprimeu leopard, al cărut slip tanga i-a lăsat la vedete posteriorul bombat, i-a completat look-ul sexy. 

tania_budi.jpg

tania budi plaja
Tania Budi şi-a etalat corpul tonifiat într-un costum de baie sexy
foto: Mihai Ionescu

Tani Budi are afaceri în Constanţa şi Mamaia       

Litoralul este casa Taniei Budi indiferent de anotimp. Blonda are un club în Mamaia, o cafenea şi un alt club în Constanţa, aşa că este lesne de înţeles de ce preferă să stea mai mult la mare.  “Momentan am trei afaceri de care mă ocup şi nu cred că aş avea timp şi pentru altceva”, povestea Tania Budi pentru Click! motivând de ce nu mai apare pe sticlă. Are timp însă din belşug să se şi relaxeze şi o face pe plajă, în fiecare vară. 

Tania Budi s-a remarcat la Televiziunea Română când, pentru o perioadă, a fost una dintre crainicele postului naţional. A absolvit trei facultăţi: Jurnalism, Matematică și, la 40 de ani, a făcut şi Facultatea de Teatru. 

8-9-vedete-tania_budi.jpg

tania budi tv
Tania Budi, pe vremea cât era la tv
Foto: arhivă personală

În 2006 a primit rolul Laurei Colibaba în serialul “La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a jucat alături de Florin Piersic Jr şi de Horaţiu Mălăele. Următorul rol, cel din 2010, a fost unul mic, dar de efect, în “Narcisa sălbatică”, de la Antena 1. Acolo a jucat-o pe Carolina, soţia personajului principal, Gabriel Duţu.

 

 

Citeşte şi:

 

Tania Budi, femeia care nu îmbătrâneşte niciodată. A împlinit azi 50 de ani!

Tania Budi și-a găsit iubit soldat. Face naveta ca să-i fie alături

 

 

Loading...

Citește și

  • tania budi

    Rare sunt relațiile care nu doar că se încheie frumos, dar devin și mai sudate după despărțirea protagoniștilor. De asta are parte Tania Budi, care după ce s-a iubit cu Cătălin Botezatu și cu Dan Bittman a devenit cea mai bună prietenă a lor. Recent, cei trei au chefuit împreună la un restaurant.

  • tania budi ten tinerete 48 de ani forma

    Tania Budi a descoperit se pare elixurul tinereţii. Fosta prezentatoare de televiziune se menţine în formă maximă, deşi se apropie uşor de 50 de ani. Chiar dacă curând va ajunge la vârsta la care doamnele încep să se rotunjească, iar ridurile să-şi facă apariţia pe chipul lor, vedeta este radioasă, iar tenul ei arată impecabil.