Tania Budi, apariţie de top într-o ţinută masculină! A cules toţi laurii

budi.jpg

tania budi iulia albu trofeu wow
Tania Budi a purtat această ţinută cu influeţe masculine la petrecerea Ok! Magazine
Foto: arhivă personală

Nu impresionează doar cu silueta impecabilă şi cu chipul care nu-i arată vârsta reală, ci şi vestimentar. Tania Budi (49 de ani) a făcut senzaţie la Ok! Magazine Party, eveniment organizat săptămâna aceasta, la care au semnat "condica" multe vedete autohtone. Pentru ţinuta ei, altfel decât a celorlalte vedete, fosta prezentatoare TVR s-a ales cu un trofeu "Wow".

Tania Budi a fost comentată recent şi pe alt subiect în afara celui intens dezbătut, şi anume că nu îmbătrâneşte. Prezentă la petrecerea Ok! Magazine, fosta prezentatoare a optat să poarte un deux-pieces, masculin, în detrimentul unei rochiţe diafane. Alegerea ei a fost cât se poate de inspirată, căci costumul, semnat de Omra Design, i-a venit ca turnat, iar ea a emanat feminitate prin toţi porii. Tania a optat pentru pantaloni conici, vestă și sacou, la care a asortat o pereche de sandale negre cu barete generoase. La fel de încântată de vestimentaţia ei a fost temuta Iulia Albu, care nu a ezitat să o laude, dar şi să-i facă o mică observaţie. 

tania_budi.jpg

tania budi iulia albu trofeu wow
Tania Budi a primit laude pe toată linia
Foto: arhivă personală

"Tania Budi este o persoană care nu a mai fost, neapărat, în centrul atenţiei. Ce poartă acum mie îmi place. Fără această geantă, într-adevăr. Este o ţinută care-i vine foarte bine, iar această femeie efectiv nu este om, pentru că nu-şi arată vârstă. Ea şi cu Anca Serea ar putea să se ia de mâna liniştite. Îmi place foarte mult tonusul ei, îmi place foarte mult că poartă alb, îmi place că a îndrăznit să pună o pereche de sandale, în alt ton, lucru pe care nu
l-ar fi făcut oricine şi îmi place că se păstrează într-o zona naturală cu părul şi make-up-ul. Ei bine, da, cred că este un moment istoric şi Tania Budi va primi de la noi un trofeu Wow", a spus Iulia Albu la rubrica ei săptămânală de la Kanal d. 

Tania Budi este considerată una dintre cele mai senzuale apariţii din showbiz-ul autohton. Ea şi creatorul de modă Cătălin Botezatu au trăit, în urmă cu 20 de ani, o pasională poveste de dragoste, iar acum sunt foarte buni prieteni. 

Loading...

Citește și

 • dan bittman amuzat iubiri tinerete

  Unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul românesc, fermecătorul Dan Bittman (53 de ani), face mărturisiri cel puțin neobișnuite despre fostele lui iubiri, care ar putea deranja peste măsură persoanele direct implicate. Una dintre acestea este nimeni alta decât Mihaela Rădulescu (45 de ani), “diva de la Monaco”, cea cu care Bittman a trăit o intensă poveste de amor în anii ‘90.

 • tania budi

  Se apropie de 50 de ani, dar Taniei Budi nu i-ai da mai mult de 20. Divinitatea a fost darnică, iar în timp ce multe dintre femei s-ar feri să se arate în costum de baie la 48 de ani, Tania face excepție și nu are nicio problemă în a-și expune atuurile fizice.

 • tania budi

  Tania Budi a ajuns să fie greu de recunoscut. Blonda, care făcea furori pe vremuri cu frumusețea ei, și-a vopsit părul într-o nuanță închisă și și-a făcut breton. Vedeta și-a afișat noul look la Bucharest Fashion Week.

 • tania budi ten tinerete 48 de ani forma

  Tania Budi a descoperit se pare elixurul tinereţii. Fosta prezentatoare de televiziune se menţine în formă maximă, deşi se apropie uşor de 50 de ani. Chiar dacă curând va ajunge la vârsta la care doamnele încep să se rotunjească, iar ridurile să-şi facă apariţia pe chipul lor, vedeta este radioasă, iar tenul ei arată impecabil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1