Tania Budi, femeia care nu îmbătrâneşte niciodată. A împlinit azi 50 de ani!

tania_budi_5.jpg

Tania Budi, aniversare, dieta, cum se mentine Tania Budi, debut, TVR, Narcisa Salbatica
Tania Budi (50 de ani) iubeşte ca o adolescentă
Foto: arhivă personală

Actriţă, prezentatoare sau femeie de afaceri, fermecătoarea Tania Budi a cucerit până la cei 50 de ani, pe care îi împlineşte azi, 6 februarie, tot ce şi-a dorit! Vedeta, care se ocupă acum de 3 afaceri, este la fel de sexy ca în tinereţe, când fermeca bărbaţi celebri pe bandă rulantă.

Tania Budi s-a remarcat la Televiziunea Română când, pentru o perioadă, a fost una dintre crainicele postului naţional. A absolvit trei facultăţi: Jurnalism, Matematică și, la 40 de ani, a făcut şi Facultatea de Teatru. Când am întâlnit-o la eveniment monden, Tania ne-a motivat absenţa ei de pe micul ecran: “Momentan am trei afaceri de care mă ocup  şi nu cred că aş avea timp şi pentru altceva” (n.r. are un club în Mamaia, o cafenea şi un club în Constanţa).

27459103_10214983733005177_4361191658310355478_n.jpg

Tania Budi, aniversare, dieta, cum se mentine Tania Budi, debut, TVR, Narcisa Salbatica
Aşa arată Tania Budi acum, la 50 de ani
foto: arhivă personală

În 2006 a primit rolul Laurei Colibaba în serialul “La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a jucat alături de Florin Piersic Jr şi de Horaţiu Mălăele. Următorul rol, cel din 2010, a fost unul mic, dar de efect, în “Narcisa sălbatică”, de la Antena 1. Acolo a jucat-o pe Carolina, soţia personajului principal, Gabriel Duţu.

dan_bittmantania_budi_foto_tabu_1_3_6-23-2003_12-33-20_pm.jpg

Tania Budi, aniversare, dieta, cum se mentine Tania Budi, debut, TVR, Narcisa Salbatica
2003-Tania Budi şi Dan Bittman, într-o şedinţă foto inedită pentru revista Tabu
foto: Tabu

Şi apropo de bărbaţii din viaţa ei, vedeta a fost de multe ori în atenţia presei, pentru că mai toţi craii frumoşi din showbiz i-au dat târcoale: Dan Bitman, Cătălin Botezatu, Lucian Viziru.

lucian_viziru_si_tania_budi_g7.jpg

Lucian Viziru
Lucian Viziru şi Tania Budi s-au despărţit în 2009, după câteva luni de amor

E şi firesc, ţinând cont că vedeta arată ca o păpuşă, fără prea multe eforturi: „În sezonul cald mănânc numai salate şi ciorbe din legume. Preferatele mele sunt cele din ştevie, varză şi spanac. Îmi revitalizează tot corpul şi ajută mult la detoxifierea organismului", povesteşte vedeta.

12-13-vdete-tania-budi-49-de-ani.jpg

Tania Budi, anul trecut, la 49 de ani
Loading...

Citește și

  • tania budi

    Rare sunt relațiile care nu doar că se încheie frumos, dar devin și mai sudate după despărțirea protagoniștilor. De asta are parte Tania Budi, care după ce s-a iubit cu Cătălin Botezatu și cu Dan Bittman a devenit cea mai bună prietenă a lor. Recent, cei trei au chefuit împreună la un restaurant.

  • tania budi ten tinerete 48 de ani forma

    Tania Budi a descoperit se pare elixurul tinereţii. Fosta prezentatoare de televiziune se menţine în formă maximă, deşi se apropie uşor de 50 de ani. Chiar dacă curând va ajunge la vârsta la care doamnele încep să se rotunjească, iar ridurile să-şi facă apariţia pe chipul lor, vedeta este radioasă, iar tenul ei arată impecabil.