Diana Dumitrescu, mesaj superb pentru bărbatul care a ajutat-o după divorț. Nu e soțul ei

diana-dumitrescu-dan-radulescu.jpg

diana dumitrescu si dan radulescu fericiti
Actorul Dan Rădulescu a ajutat-o pe Diana Dumitrescu să treacă peste suferința provocată de divorțul de Ducu Ion
foto: arhiva Click!

Diana Dumitrescu (35 de ani) a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la cinci ani după divorț, însă nu l-a uitat pe bărbatul care a ajutat-o să se puă pe picioare după despărțirea de Ducu Ion.

Diana Dumitrescu i-a transmis un mesaj superb actorului Dan Rădulescu, bărbatul cu care a avut o relație de câteva luni după divorțul de Ducu Ion, în 2013. Invitată în emisiunea Love is Fun cu Gaspar și Bogdan, de pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine, Diana și-a amintit cum a ajutat-o Dan să nu alunece în prăpastia depresiei, în cele mai grele momente de după divorț.

”Dan m-a ajuntat enorm, am avut o relație de 8-9 luni. Dacă nu era el, probabil că aș fi căzut în depresie. Am fost foarte aproape, la un pas, dar el m-a ajutat. În primul rân, mi-a arătat o altă lume. M-a scos din lumea mea, din cotidianul meu, m-a dus la teatru. Eu joc, dar atunci eram mai mult pe platorurile de filmare, nu prea aveam legătură cu teatrul”, a declarat Diana.

Cum a ajutat-o Dan Rădulescu pe Dina Dumitrescu după divorț

Chiar dacă relația celor doi nu a durat, Diana recunoaște că influența lui Dan a fost crucială în lunile care au urmat după divorț și admite că, dacă s-ar fi cunoscut, poate, în alte circumstanțe, ar fi fost șanse mari să rămână împreună.

Dan a învățat-o să se întoarcă la lucrurile care îi plăceau foarte mult și la care renunțase treptat în timpul căsniciei. ”Mi-a reamintit un lucru care mie îmi plăcea foarte mult, dar pe care nu-l mai făcusem de mult, să citesc. Evident, citeam scenarii, dar nu despre asta era vorba. Îmi aduc aminte că mi-a dat să citesc Marile speranțe, a lui Dickens. Am citit cartea în două zile și m-am ridicat, mi-am zis wow, hai că mi-e bine, uitasem de ale mele”, a explicat Diana.

Însă cea mai importantă lecție pe care Diana a recunoscut căa învățat-o de la Dan a fost să nu se mai ascundă atunci când suferă. ”Mi-a mai spus un lucru extraordinar, că nu trebuie să-mi fie rușine să sufăr, pentru că e perfect normal. Eu, când sufeream, când plângeam, nu voiam să mă vadă nimeni”, a mai spus actrița.

Diana Dumitrescu s-a măritat cu un om de afaceri

De o lună și jumătate, Diana Dumitrescu este din nou femeie măritată. Vedeta s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii atipice, cu omul de faceri Alin Boroi (37 de ani), cu care are o relație de trei ani. Cei doi s-au întâlnit într-un club, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost Augustin Viziru, bun prieten cu Alin.

diana-dumitrescu-alin-boroi-2.jpg

Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu Alin Boroi după trei ani de relație
Foto: Arhivă personală

 

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Diana Dumitrescu, dans pe boxe într-un bar din Vama Veche

Ce părere are Iulia Albu despre rochia de mireasă a Dianei Dumitrescu

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1