Ce părere are Iulia Albu despre rochia de mireasă a Dianei Dumitrescu

iulia_albu.jpg

Iulia Albu a criticat ținuta purtată de Diana Dumitrescu la nuntă
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Diana Dumitrescu a avut parte de o nuntă de poveste, iar rochia pe care a purtat-o s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Însă Iulia Albu a avut ultimul cuvânt de spus cu privire la întregul eveniment fastuos.

Actrița s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește și cu care a format un cuplu de mai bine de patru ani. Alin Boroi și Diana Dumitrescu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și a invitaților.

Iulia Albu a comentat pe baza evenimentului și a vestimentației pe care a purtat-o Diana Dumitrescu. Fashion editorul a apreciat rochia de mireasă a Dianei și a mărturisit că, deși mai erau alte lucruri de criticat, ținuta ei ar fi fost una reușită.

"Dianei Dumitrescu ii place ceapa cu slanina si noua! Atata timp cat sunt naturale … si pare că sunt! Diana Dumitrescu a aratat superb si apreciez mai ales voalul purtat extrem de frumos si in acelasi timp traditional. Ar fi cateva comentarii de facut in privinta coafurii si a make-up-ului, dar sa nu fim totusi rautaciosi. In fond… mai sunt si altii la rand", a scris Iulia Albu pe site-ul ei, iuliaalbu.com.

40825994_249724599019344_8143797692121798793_n.jpg

Diana Dumitrescu a purtat o rochie apreciată de Iulia Albu
Foto Instagram
Loading...

Citește și

  • După ce Iulia Albu a comentat cu ochi critici, pe blogul personal, una dintre cele mai recente apariții în public ale cântăreței Andreea Bălan, susținând cu tărie că aceasta ar avea nevoie neapărat de un stilist, replica artistei nu s-a lăsat așteptată prea mult timp. Andreea susține că Iulia Albu recurge la aceste critici la adresa vedetelor autohtone din dorință de publicitate și că acesta este principalul motiv pentru care comentează ținute.

  • Iulia Albu nu iartă nicio vedetă autohtonă! Pe blogul personal, fashion-editorul a comentat cu ochi critici una dintre cele mai recente apariții în public ale cântăreței Andreea Bălan, susținând cu tărie că aceasta ar avea nevoie neapărat de un stilist, care să o ghideze în domeniul modei, pentru a se putea afișa cu ținute mai inspirate, care să se preteze carierei sale.