Cum și-a întâlnit Diana Dumitrescu soțul. Ce vedetă le-a făcut cunoștință

diana-dumitrescu-alin-boroi.jpg

Diana Dumitrescu a dezvăluit modul în care și-a cunoscut soțul, pe Alin Boroi
Foto Instagram

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Diana Dumitrescu a dezvăluit modul în care și-a cunoscut actualul soț, menționând că a existat o persoană, un actor autohton, care le-a făcut celor doi cunoștință și care a ajutat, astfel, la formarea legăturii dintre îndrăgostiții care au devenit și soți cu puțin timp în urmă. Diana și Alin Boroi s-au căsătorit în luna septembrie a acestui an, după trei ani de relație.

Diana Dumitrescu a devenit mireasă pentru a doua oară în urmă cu o lună, atunci când și-a unit destinul de cel al partenerului ei actual de viață, Alin Boroi. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în secret, departe de ochii curioșilor, organizând o ceremonie în stil rustic, în aer liber.

Actrița și iubitul ei s-au decis să facă marele pas după o relație de trei ani. Diana Dumitrescu și-a găsit liniștea în brațele lui Alin, după ce a trecut prin divorțul de fostul ei soț, Ducu Ion, fiul „mamei telenovelelor”, Ruzandra Ion, de care s-a separat în 2013. Perioada aceea a fost urmată de multe momente grele pentru actriță, aceasta ajungând chiar la depresie.

diana-dumitrescu-alin-boroi-2.jpg

Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu Alin Boroi după trei ani de relație
Foto: Arhivă personală

Depășind greutățile vieții alături de noul ei partener și bucurându-se în prezent de viața de proaspătă soție, Diana Dumitrescu a dezvăluit modul în care și-a cunoscut sufletul pereche. Se pare că cei doi s-au întâlnit pentru prima oară într-o seară în care au mers în club, iar cel ce le-a făcut cunoștință și a ajutat la formarea relației dintre ei este nimeni altul decât Augustin Viziru, coleg de breaslă al Dianei și bun prieten cu Alin Boroi.

augustin-viziru.jpg

Augustin Viziru este bun prieten cu soțul Dianei Dumitrescu, Alin Boroi
Foto: Arhivă Click!

Cum și-a cunoscut Diana Dumitrescu soțul

„Sunt foarte bine, sunt foarte fericită, îmi priește foarte tare. Mă ține acasă, mă lasă să fac ce vreau eu. Mi-am luat câteva zile libere după ce m-am măritat și am stat acasă, doar eu cu mine, m-am uitat la seriale. Noi ne-am cunoscut la discotecă, la club. Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru, căci el este foarte bun prieten cu Alin. Așa ne-am cunoscut.

Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat. Ajunsesem în perioada în care am zis că nu mă mai interesează, că nu mai vreau, să fiu doar eu cu mine și dacă Dumnezeu îmi aduce pe cineva în viață, să fie o dragoste frumoasă, cu puțină nebunie. Am primit fix ce aveam nevoie”, a declarat Diana Dumitrescu la postul TV Antena Stars.

diana-dumitrescu-nunta.jpg

Diana Dumitrescu a purtat în ziua nunții o rochie brodată, asortată cu un voal lung, brodat și el
Foto: Arhivă personală

Diana Dumitrescu, nuntă ca în povești

Actrița Diana Dumitrescu și-a uimit majoritatea prietenilor săi vituali în momentul în care a publicat pe conturile de socializare poze de la propria nuntă. Cum vedeta nu a anunțase evenimentul și a decis să se căsătorească în secret, a fost în centrul atenției admiratorilor săi întreaga zi, mai ales dacă luăm în considerare rochia spectaculoasă și deosebită pe care a purtat-o în marea ei zi. Cadrul evenimentului a fost unul cu specific românesc, iar petrecerea a fost organizată în aer liber.

Loading...

Citește și