Cum și-a «speriat» Radu Vâlcan familia. «Copiii au început să plângă»

radu-valcan-adela-popescu.jpg

Radu Vâlcan a decis să facă o schimbare drastică de look
Foto: Instagram

Odată cu venirea toamnei, Radu Vâlcan a decis să apeleze la o schimbare de look. Soția și copiii acestuia nu au fost anunțați însă, iar, odată puși în față cu faptul împlinit, au avut o reacție neașteptată pentru prezentatorul TV, care probabil aștepta complimente în legătură cu noua sa înfățișare.

La începutul lunii septembrie, prezentatorul TV Radu Vâlcan a decis să facă o schimbare în viața sa, fără să își anunțe însă familia în prealabil. Nimic grav, bineînțeles, moderatorul de la „Insula Iubirii” alegând un look diferit, puțin cam drastic ce-i drept. Atât de drastic încât noua înfățișare a prezentatorului a lăsat „urme” în familia acestuia.

Radu Vâlcan s-a ras în cap

Întâmplarea amuzantă a fost povestită de soția acestuia pe rețelele de socializare, Adela explicând că cei doi copii pe care cuplul îi are împreună, Alexandru și Andrei, au fost cei mai „afectați” de marea schimbare. Radu Vâlcan s-a trezit odată cu zorii zilei dornic de schimbare, iar când s-a întors acasă a avut parte de câteva reacții neașteptate. Prezentatorul a decis să se radă în cap și se pare că micuții lui n-au fost atât de entuziasmați de întreaga schimbare de look a tatălui lor. 

radu-valcan-ras-in-cap.jpg

Radu Vâlcan și-a făcut o schimbare radicală de look
Foto: Instagram

„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică. El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el. Ce și-ai făcut scumpete în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău? Nu pot să mă obișnuiesc. Doamne, în ce film trăiești tu?”, a scris Adela Popescu, într-o notă amuzantă, pe contul său de Instagram. „Le-ai marcat copilăria!”, a mai spus Adela în glumă. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1