Lucrează la televiziuni rivale, dar se iubesc cu patimă

6-7-vedete-adela-popescu-si-radu-valcan-4.jpg

Radu Vâlcan şi Adela Popescu au deja doi copii împreună

Unde e dragoste e şi concurenţă! Cel puţin în cazul unor cupluri de vedete care au ales să-şi câştige banii lucrând la televiziuni concurente. Cei care s-au trezit recent într-o astfel de situaţie sunt Lili Sandu, prezentatoare a emisiunii „Fan Arena” (Kanal D) şi Silviu Tolu, concurent la reality-show-ul „Ferma” (Pro TV).

Jucăuşul Cupidon le face pe vedete să se îndrăgostească între ele, dar le îndreaptă paşii către televiziuni rivale. De la începutul anului, sunt două cupluri rivale în televiziuni şi alte două care au deja vechime în această ipostază.

6-7-vedete-lili-sandu-liviu-tolu-in-vacanta-riviera-franceza.jpg

Lili Sandu şi Silviu Tolu sunt experţi în reality-show-uri şi supravieţuire

 

Cel mai nou cuplu e format din Lili Sandu (39 de ani) şi din fotomodelul Silviu Tolu, mai mic cu 12 ani decât iubita lui. Ea prezintă „Fan Arena” (Kanal D) şi el e concurent în „Ferma” (Pro TV). Cei doi nu se vor întâlni o vreme prin dormitor şi asta pentru că au treabă, fiecare în „lumea” lui. Amândoi fac parte din reality-show-uri, însă diferenţa e că Lili are experienţă în televiziune şi prezintă „Fan Arena”, un show în care se vorbeşte despre ce se întâmplă la „Exatlon” (Kanal D), unde a fost şi ea concurentă. Silviu, manechin de succes, obişnuit doar cu şedinţele foto, e concurent pentru prima dată într-un reality-show, la postul concurent, Pro TV.

6-7vedete_3-col-victoria-raileanu-sot.jpg

Victoria şi Conrad s-au întâlnit în facultatea de teatru

 

Un alt cuplu nou pe care îl veţi vedea în două seriale diferite e cel format din actriţa Victoria Răileanu (30 de ani) şi actorul Conrad Mericoffer (30 de ani). Pe ea o veţi vedea din 25 februarie în serialul „Vlad” (Pro TV), iar pe el îl ştiţi în rolul lui Mihai Lăzărescu din serialul „Fructul oprit” (Antena 1). Pe creaţa angelică Victoria aţi mai văzut-o în telenovela „Daria, iubirea mea” (Acasă TV, 2006).

„Soţul meu are un nume austriac, Conrad Mericoffer. Ne-am cunoscut în facultate, suntem împreună de cinci ani şi jumătate. În timpul facultăţii n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el, masterul, am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un băieţel, Carol, care are aproape 4 ani”, a spus Victoria. Cum vor evolua personajele lor rămâne să vedeţi în cele două seriale TV difuzate la posturi concurente: Pro TV şi Antena 1.

Împart nu doar audienţa, ci şi banii

Adela Popescu (32 de ani) e gazda emisiunii „Vorbeşte lumea” (Pro TV) şi se află momentan în concediu postnatal. Soţul ei, Radu Vâlcan (41 de ani) prezintă reality-show-ul „Insula Iubirii” (Antena 1). Cei doi au sărbătorit anul trecut trei ani de la cununia lor şi în curând, pe 8 februarie, Radu va împlini 42 de primăveri. Adela şi Radu s-au cunoscut la filmările pentru telenovela „Iubire şi onoare” (Acasă TV), în 2010 şi aşa a început povestea lor de dragoste. În iunie 2016 au devenit părinţii lui Alexandru, iar anul trecut Adela a născut cel de-al doilea copil al cuplului, tot un băieţel. Momentan sunt în pauză de proiecte, însă Adela se va întoarce curând pe micile ecrane, iar Radu a filmat încă de anul trecut un nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii”.

 

Un cuplu atipic e şi cel format din Gina Pistol (37 de ani) şi Smiley – Tiberiu Andrei Maria (35 de ani). Oricât ar încerca să fie de discreţi, ei tot au fost fotografiaţi împreună. Mai nou, pe lângă faptul că fiecare are câte două emisiuni la posturile rivale, amândoi vor apărea în pelicula „Oh, Ramona”. Însă nu joacă împreună, ci separat, iar premiera va fi pe 14 februarie, chiar de Sfântul Valentin. La Pro TV, Smiley e jurat la „Vocea României” şi prezentator alături de Pavel Bartoş la „Românii au talent”, care revine din 8 februarie. La Antena 1, Gina e gazdă la „Chefi la cuţite” şi la „Asia Express”, show care va reveni cu al doilea sezon din 10 februarie. În ciuda faptului că se ascund de presă şi nu vor să vorbească despre relaţia lor, Gina şi Smiley au fost surprinşi mergând în vacanţă şi plecând separat de la concertele lui.

Loading...

Citește și

  • Adela Pipescu și Radu Vâlcan sunt în căutarea unei bone interne caresă se ocupe de copii. Cei doi soți încearcă să urgenteze acest lucru deoarece au ajuns la epuizare și își doresc să se mai ocupe și de proiectele personale, sau de ce nu, chiar să se mai și relaxeze.

  • După ce Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară, și, având în vedere că cei doi băieței pe care îi au împreună, Alexandru și Andrei, cresc pe zi ce trece, cuplul s-a gândit că în curând vor avea nevoie de mai mult spațiu, pentru desfășurarea optimă a activităților zilnice. Astfel, cei doi au luat decizia de a-și cumpăra o casă mai mare, care să îndeplinească toate cerințele familiei mărite, mai ales că există și un patruped în ecuație.

  • Premieră fierbinte de Ziua Îndrăgostiţilor! Gina Pistol şi Smiley revin pe marile ecrane în comedia „Oh, Ramona”, regizată de Cristina Jacob. Scenariul este o adaptare a cărţii „Suge-o, Ramona!”, scrisă de Andrei Ciobanu. Click! îţi oferă primele fotografii cu cei doi, care interpretează roluri secundare.

  • Deși la început era reticentă în ceea ce privește mariajul, Lili Sandu și-a dat seama că își dorește un copil alături de partenerul ei de viață, Silviu Tolu, motiv pentru care vedeta ar putea avea parte de o nuntă curând. Conștientă că un copil are nevoie de o familie în care să crească, Lili și-a schimbat percepția cu privire la căsătorie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1