Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță cu toată familia. Și-au luat și părinții, și copiii

adela_popescu_radu_valcan.jpg

adela popescu radu valcan copii vacanta in egipt
Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat cu ambii copii, dar și cu părinții în vacanță în Egipt
Foto: arhivă personală

Au pus tot ce aveau nevoie în bagaje, au luat biletele de avion și zâmbetele la purtător și au plecat într-o vacanță de vis în Egipt. Este vorba despre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Aceștia nu au plecat singuri, ci și-au luat toată familia. Nu lipsesc cei doi băieței ai lor, Alexandru și Andrei, părinții Adelei, mama lui Radu și nașii.

Sharm el-Sheikh este destinația pe care cele două vedete au ales-o pentru vacanța în formulă extinsă. Bucuria pe care le-au făcut-o părinților și entuziasmul acestora au fost de ajuns pentru a porni la drum cu forțe proaspete și cu planuri mari de relaxare. S-au cazat într-un resort luxos, unde au la dispoziție tot ce le trebuie pentru adulți și pentru copii, singura lor "grijă" rămânând distracția.

"E interesant cu părinții în vacanță. Înainte să ne ajute cu copiii, trebuie să îi acomodăm noi cu împrejurimile. Și asta e treabă de câteva zile. E bine în vacanță", a scris Adela pe Instagram, acolo unde a și promis că, la întoarcere, va povesti amănunțit cum a fost escapada.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul acum o săptămână

radu-valcan-adela-popescu.jpeg

adela popescu radu valcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul pe 5 mai
foto: arhivă personală

 

Aceasta este și prima vacanță a micuțului Andrei, mezinul familiei, recent botezatPentru a se bucura de ieșirea din țară fără nicio grijă, Adela și Radu au mai avut de pus la punct un eveniment important pentru familia lor, botezul lui Andrei. La evenimentul intim au participat vedete autohtone, la rândul lor părinți fericiți, precum Dana Rogoz, Elena Gheorghe, Cove, Cabral, Laura Cosoi și soțul acesteia.

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă să se mute în casă nouă

radu_valcan_adela_popescu_vacanta_egipt.jpg

adela popescu radu valcan vacanta egipt
Adela și Radu, relaxați în vacanță
Foto: arhivă personală

 

După ce Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară, și, având în vedere că cei doi băieței pe care îi au împreună, Alexandru și Andrei, cresc pe zi ce trece, cuplul s-a gândit că în curând va avea nevoie de mai mult spațiu. Astfel, cei doi au luat decizia de a-și cumpăra o casă mai mare, care să îndeplinească toate cerințele familiei, mai ales că există și un patruped în ecuație.

Făcând marele pas și casa fiind deja cumpărată, nu mai rămâne acum decât ca partenerii să-și facă curaj să se mute. Probabil va fi o experiență destul de dificilă, având în vedere că fiul lor mai mare, Alexandru, s-a obișnuit cu locuința în care familia stă în prezent. Însă schimbarea ar putea să-l bucure, totuși, pe cel mic, dacă acest lucru înseamnă mai mult spațiu pentru joacă.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1