Cum arată cățelul Armani, pe care Carmen Harra a dat 7.000 de euro

carmen_harra2.jpg

Carmen Harra
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Carmen Harra (65 de ani) locuiește de foarte mulți ani în Statele Unite și duce o viață de lux. Fosta solistă a trupei "Trio Expres" are un nou animal de companie, pe cățelul Armani, în vârstă de doar două luni. Solista a dat nu mai puțin de 7000 de euro pe puiul din rasa Shiba Inu, o rasă de câine de vânătoare din Japonia.

Carmen Harra, fosta solistă a trupei Trio Expres, s-a stabilit în Statele Unite din anul 1983. Solista trăiește într-o vilă de lux în America și își face toate poftele. Cum însă nu poate pleca în vacanțe din cauza pandemiei, vedeta și-a luat un animal de companie care să îi țină de urât. Nu este vorba despre un patruped oarecare, ci de unul de lux, dacă ne gândim că solista a trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 7000 de euro pentru puiul de Shiba Inu.

carmen_harra_catel.jpg

Carmen Harra și cățelul Armani
foto: captură PRO TV

Dacă tot a costat-o o căruță de bani, Carmen i-a pus și un nume pe măsură patrupedului: Armani, precum brnadul italian de lux. „Sunt foarte rari câinii ăștia. Se numesc Shiba Inu. Este o rasă foarte căutată și foarte greu de găsit. Doarme cu mine în pat, i-am pus și trepte să se urce când vrea el”, a declarat Carmen Hara, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

"Cea mai mare dorință a mea era să vin în Europa"

Clarvăzătoarea deține mai multe proprietăți în America, în Florida și New York, iar după pandemie își dorește foarte mult o vacanță în țara natală, România. „Eu am și o casă, dar și un apartament. Casa are 4 dormitoare, 4 băi, apartamentul are 3 dormitoare, 3 băi, e puțin mai mic decât casa. Eu sunt într-o permanentă vacanță, ies din casă și mă duc la ocean. Să mă duc la alt ocean…nu mă mai pasionează, noi încă avem probleme cu restricțiile. Cea mai mare dorință a mea era să vin în Europa. Să sperăm că dacă scăpăm, o să pot să vin, să vă văd. Aceasta era cea mai mare dorință a mea, să vin în România”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și:

Secretul de frumuseţe al clarvăzătoarei Carmen Harra! Ce tratament face

Carmen Harra își dorește să devină din nou mamă, la 63 de ani!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul