Carmen Harra își dorește să devină din nou mamă, la 63 de ani!

carmen_harra_1111.jpg

Carmen Harra este pregătită să devină din nou mamă!
Foto: Arhivă Click

Clarvăzătoarea Carmen Harra, în vârstă de 63 de ani, a vorbit deschis despre faptul că și-ar dori să fie din nou părinte.

Are multă dragoste de oferit și se simte foarte bine în postura de mamă! Chiar dacă are deja o fiică, Carmen Harra se gândește serios la mărirea familiei sale. Cunoscuta clarvăzătoare își propune să devină din nou părinte, la vârsta la care alte femei au deja nepoți, susținând că trăiește o perioadă extrem de fericită a vieții, în care nu își dorește decât să ofere și altora din bucuria sa.

Astfel, Carmen a decis că adopția unui copil ar fi răspunsul acestor sentimente inedite, care i-au schimbat modul de gândire. „Eu sunt cea mai fericită! Dacă aș putea să adopt, eu cred în adoptat, cred în asta și mi-am propus să adopt chiar și un adult. Într-un fel l-am adoptat și pe asistentul meu. Cu cât avem copii mai mulți, copii în sensul că toți rămânem în inimă noastră. Eu sunt copil, nu o să îmbătrânesc niciodată și nu vrem să îmbătrânim, în interior. La nivelul sufletului vrem să fim mereu tineri și să iubim și să fim mereu fericiți, dar cred în a adopta, cred în a face bine, cred în a dărui”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. 

carmen_si_alexandra_harra.jpg

Carmen Harra, alături de fiica sa, Alexandra
Foto: Instagram

Aceasta a dezvăluit, de asemenea, motivele pentru care simte nevoia să facă acest pas, în viitorul apropiat. „Nu este nimic mai important decât să transferăm învățămintele noastre generațiilor următoare. Nu cred că e nimic mai frumos decât să poți să dai, să dăruiești. Sufletul ăla pe care îl adopți, mai ales dacă adopți un copil, tu sădești în el iubire. Nu contează biologic al cui este, câteodată omul ăla care vine în viață, vine pentru că între tine și sufletul respectiv poate să fie o karmă dintr-o viață anterioară”, a continuat aceasta.

Întrebată în mod direct dacă își dorește cu adevărat să adopte curând un copil, răspunsul clarvăzătoarei a fost unul pozitiv: „Da, da și chiar mă gândesc foarte serios la a face lucrul ăsta. Eu sunt o iubitoare de animale, de pisici, de câini, de tot ce natură a creat. Este incredibil cu animalele astea, dăruiesc iubirea înapoi. Dacă nu puteți să adoptați un copil, adoptați un animal pentru că este o karmă pozitivă”, a explicat Carmen Harra. 

Loading...

Citește și

  • Carmen Harra și-a spus părerea cu privire la moartea celebrei Israela Vodovoz, mărturisind că Israela a simțit că trebuie să moară și s-a retras în singurătate.

  • Carmen Mureşan (63 de ani), fosta solistă a trupei “Trio Expres”, a prezis, anul trecut, decesul Regelui Mihai, dar şi al actriţei Stela Popescu, însă iată că, atunci când vine vorba de viaţa ei, puterile paranormale slăbesc brusc. Ea nu a “ghicit-o” pe femeia care s-a prezentat drept agent imobiliar şi care a lăsat-o pe Carmen, în urmă cu zece ani, fără casa din România. Au urmat procese cu nemiluita, iar vedeta trage şi acum ponoasele.