Secretul de frumuseţe al clarvăzătoarei Carmen Harra! Ce tratament face

harra_3.jpg

carmen harra daniela catanas tratament
Carmen Harra şi-a făcut mici corecţii la nivelul tenului
Foto: arhivă personală

Venită din America pentru proiectele sale muzicale aflate în promovare, Carmen Harra știe că imaginea este foarte importantă şi face sacrificii să se menţină în formă. Deși are 62 de ani, artista nu a apelat la terapii invazive pentru tenul său, lăudându-se cu o genă foarte bună. Recent, ea şi-a călcat pe inimă şi a intrat în cabinetul unui medic estetician, de unde a plecat cu ridurile netezite şi un zâmbet larg pe chip.

Carmen Harra se pregăteşte să filmeze videoclipul pentru noua ei melodie „Subete Conmigo”, dar înainte a trecut pe la cabinetul medicului estetcian unde a poposit ceva timp. Ea a primit indicaţii în privința tratamentelor pe care le-ar putea face pentru regerenarea și întreținerea tenului.

“Are un ten foarte frumos, evident cu câteva riduri, absolut normale la o anumită vârstă. Doamna Harra nu și-a dorit terapii invazive, așa că am ales pentru o primă ședință un tratament cu acid hialuronic, substanță ce se găsește în aproape toate structurile organismului, dar și cu toxină botulinică cunoscută pentru efectul de netezire a ridurilor. La următoarea vizită în România, îi recomand un lifting facial nechirurgical cu fire Aptos. Rezultatul este natural și de durată”, ne-a mărturisit dr. Daniela Cățănaș.

harra_1.jpg

carmen harra daniela catanas tratament
Carmen Harra s-a lăsat pe mâinile medicului estetician Daniela Căţănaş
Foto: arhivă personală

De cealaltă parte, Carmen Harra a fost foarte încântată de vizita la medicul estetician. “Fiecare vârstă are frumusețea ei și trebuie să vedem asta. Nu sunt adepta terapiilor invazive sau a operațiilor estetice, dar tratamentele de regenerare și cele care ne ajută să ne menținem tenul tânăr le recomand cu drag. Am avut emoții înaintea vizitei la medicul estetician, dar doamna doctor a știut să îmi explice cu căldură și să mă facă să înțeleg importanța acestor terapii”, a spus Carmen Harra.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • carmen harra sot pierdere cancer plamani

    Celebra prezicătoare Carmen Harra ştie să se vândă. Scriitoarea, care locuieşte peste Ocean şi le-a prezis viitorul unor vedete de talie internaţională, anunţă în această perioadă adevărate promoţii pentru cei interesaţi să apeleze la serviciile ei. Clarvăzătoarea încasează 75 de dolari pentru o "consultaţie" de zece minute, dar preţul este mult mai accesibil dacă persoana care vrea să afle detalii cere o întâlnire mai lungă.

  • Am profitat de noua ei vizită în România pentru a afla cum va fi anul 2016, ce crede ea despre cititul în stele şi în cafea, precum şi lucruri mai puţin ştiute despre viaţa personală.

  • carmen harra cazatura filmari videoclip

    Celebra prezicătoare Carmen Harra, cea care a făcut o mică avere din predicţiile sale în America, a păţit ruşinea! Aflată la filmările videocilipului său, vedeta şi-a pierdut echilibrul după ce reporterul unei televiziuni a luat-o în braţe şi a învârtit-o. Scriitoarea a ajuns pe podea, iar rochiţa mini în care era îmbrăcată i-a jucat feste şi i-a lăsat la vedere părţile intime.

  • carmen harra sot pierdere cancer plamani

    De aproape 10 ani, Carmen Harra se chinuia să-și recupereze un apartament din București. A reușit să pună mâna pe imobil, însă starea în care l-a găsit este deplorabilă. Chiar dacă se află în buricul Capitalei, apartamentul locuit până acum de diverși chiriași este plin de mizerie și are multe stricăciuni, motive pentru care celebrul parapsiholog trebuie să bage bani buni pentru a-l reamenaja.