Claudia Pătrășcanu, mesaj ciudat despre abuzuri emoționale și fizice

claudia-patrascanu-portret.jpg

claudia patrascanu portret
Claudia Pătrășcanu și-a luat prietenii prin surprindere cu un mesaj ciudat
foto: arhivă personală/Instagram

Claudia Pătrășcanu și-a luat toți prietenii prin surprindere sâmbătă dimineață, când a postat un mesaj ciudat pe contul personal de Facebook. Fosta cântăreață, acum mamă de familie, căsătorită cu craiul de Dorobanți Gabi Bădălau, a ridicat problema abuzului emoțional și fizic, într-un mod care i-a făcut pe prietenii săi virtuali să se întrebe dacă nu cumva vedeta are probleme în căsnicie.

Claudia Pătrășcanu (40 de ani) a șters postarea de la Facebook la scurt timp după ce a publicat-o, însă a lăsat pe contul personal de Instagram un mesaj asemănător, de data aceasta un citat din predica Părintelui Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni. Cum fosta solistă a trupei Exotic a dezvăluit că s-a întâlnit prima oară cu soțul ei la o mânăstire, fanii ei au toate motivele să fie îngrijorați.

Claudia a mărturisit, în postarea inițială de pe Facebook, că s-a frământat toată noaptea dacă să abordeze sau nu acest subiect în spațiul public. Vedeta a descris ”ce trăiesc unele femei”, care ajung să se îndepărteze de propria familie, de cei care o iubesc, de dragul unui bărbat, acceptându-i acestuia din urmă toanele, comportamentul jignitor și amantele.

 

Pe Instagram, Claudia a distribuit un citat din Părintele Calistrat, al cărui subiect principal îl reprezintă tot bărbații necredincioși, răi, cu apucături urâte, geloși și cu vicii.

 

Caludia Pătrășcanu a re doi copii cu Gabi Bădălau

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, cei doi au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi făceau nuntă mare, cu viței și berbecuți.

Relația lor i-a luat pe mulți prin surprindere, dată fiind diferența de vârstă de șapte ani dintre ei, în favoarea lui Bădălau, cunoscut ca un mare crai, dar și evoluția foarte rapidă. La numai o lună după ce s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. Lucrurile s-au așezat însă neașteptat de frumos, iar în 2017, Claudia și Gabi au devenit părinți pentru a doua oară. Recent, fosta cântăreață declarat că soțul ei și-ar mai dori un copil, o fetiță.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, a declarat Claudia Pătrășcanu la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

 

Citește și:

Claudia Pătrășcanu și-a sărbătorit fiul cel mic. Cum a reacționat Nicolas la tort

Claudia Pătrăşcanu, botez de 10.000 de euro la un restaurant de fiţe

Loading...
 
 

Citește și