Claudia Pătraşcanu a slăbit enorm! Are o siluetă de adolescentă

claudia.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrăşcanu are 38 de ani
Foto: arhivă personală

Claudia Pătrăşcanu a dispărut din peisajul monden şi se ocupă de cei doi copii ai săi. Căsătorită cu Gabi Bădălău, cântăreaţa nu mai este la fel de activă la evenimente cum era înainte de viaţa de familie, dar pare că are o grijă deosebită asupra felului în care arată. Dacă în urmă cu doar câţiva ani, solista declarase război kilogramelor în plus, acum nu mai are de ce să facă acest lucru.

Nici nu ai spune că are doi copii! Claudia Pătrăşcanu a câştigat bătălia cu kilogramele în plus, iar acum  după două sarcini se poate bucura de o siluetă trasă prin inel. Bruneta ştie ce să poarte pentru a-şi pune atuu-rile în evidenţă, aşa că ori de câte ori are ocazia îşi etalează picioarele lungi şi tonfiate. Acest lucru au observat şi fanii ei în ultimele imagini publicate. Claudia are un trup frumos conturat şi un bust pe măsură, dar piciparele parcă sunt mai subţiri decât mâinile. Claudia Pătrăşcanu a recunoscut în trecut că are mici defecte, ca orice om. 

colaj.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrăşcanu înainte de căsătorie şi după
foto: colaj Click!

“În general noi, femeile, suntem nemulţumite de părţile din corpul nostru. Eu am avut o perioadă când am făcut sport mult, iar o perioadă am întrerupt şi nu am mai făcut deloc. Când nu făceam sport mi se părea mie, că eu sunt mai lată în spate, iar norocul meu a fost că am avut un bust mai proeminent, picioarele foarte slabe, iar dacă nu fac sală, slăbesc şi mai tare. La talie trebuie să lucrez din ce în ce mai mult" , povestea Claudia Pătrăşcanu.

claudia_gradina.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrăşcanu nu a fost mereu atât de slabă ca acum
Foto: arhivă personală

Cântăreaţa este mămică a doi băieţi, Gabriel (3 ani şi jumătate) şi Nicolas (un an şi opt luni). 

claudia_patrascanu.jpg

claudia patrscanu
Claudia Pătăşcanu are doi copii
Foto: arhivă personală

 

Loading...
 
 

Citește și

  • claudia patrascanu

    Bucurie mare în familia Claudiei Pătrășcanu. Fiul cel mic al solistei, Nicolas Mihai, a împlinit șase luni, iar părinții i-au dăruit un tort garnisit cu fructe. Reacția micuțului a fost delicioasă!

  • claudia patarscanu botez nicolas

    Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău par că ştiu din plin costurile unui eveniment fără cusur. Cei doi şi-au botezat, sâmbătă (22 apirlie) cel de-al doilea copil şi nu au făcut rabat de la nimic. Slujba de creştinare a avut loc la aceeaşi biserică din Bolintin-Vale, unde şi-au botezat şi băiatul cel mare, iar petrecerea a continuat la un restaurant din Herăstrău.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1