Claudia Pătrăşcanu, botez de 10.000 de euro la un restaurant de fiţe

claudia.jpg

claudia patarscanu botez nicolas
Artista este cea mai fericită de când a devenit din nou mămică
foto: arhiva personală

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău par că ştiu din plin costurile unui eveniment fără cusur. Cei doi şi-au botezat, sâmbătă (22 apirlie) cel de-al doilea copil şi nu au făcut rabat de la nimic. Slujba de creştinare a avut loc la aceeaşi biserică din Bolintin-Vale, unde şi-au botezat şi băiatul cel mare, iar petrecerea a continuat la un restaurant din Herăstrău.

Claudia Pătrăşcanu a pus accent pe toate detaliile unei petreceri de lux. A mizat pe decoraţiuni florale naturale, aranjamete rafinate, bucate alese, dar s-a ocupat şi de partea de animaţie. La finalul unei seri de pomină, la care şi-a scos pantofii pe ringul de dans, Claudia nu a putut decât să le mulţumească artiştilor care au cântat şi au făcut-o să se simtă atât de bine.

 • claudia patrascanu botez nicolas invitati petrecere grandioasa
  Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au împreună doi băieţi
  foto: arhiva personală
 • claudia patrascanu botez nicolas invitati petrecere grandioasa
  Cristelniţa în carea fost introdus bebeluşul a fost decorată cu flori de liliac alb
  foto: arhiva personală
 • claudia patarscanu botez nicolas
  Artista este cea mai fericită de când a devenit din nou mămică
  foto: arhiva personală
 • claudia patrascanu botez nicolas invitati petrecere grandioasa tort
  Tortul de botez a fost decorat cu un îngeraş
  foto: arhiva personală
 • candy bar botez claudia patrascanu
  Copiii au fost răsfăţaţi cu un candy-bar
  foto: arhiva personală
 • Maximize

1/5

Invitaţii nu s-au dat plecaţi de la petrecerea de botez a lui Nicolas Mihail, în vârstă de doar trei luni, decât în zorii zilei. Artista a avut alături 120 de persoane şi aceeaşi naşi ca la botezul lui Gabriel Alexandru şi i-a răsfăţat pecei mai mici dintre participanţi cu un delicos candy-bar. Trăgând linie şi adunând, botezul i-a "uşurat" pe Claudia şi soţul ei, Gabi Bădălău de nu mai puţin de zece mii de euro. 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • claudia patrascanu a nascut

  Bucurie mare în familia Claudiei Pătrăşcanu! Fosta componetă a trupei Sexxy a devenit mămică pentru a doua oară, marţi seara (24 ianuarie). Artista a născut un băieţel care va purta numele Nicolas Mihail. Bebeluşul s-a grăbit să vină pe lume, iar mămica lui a ajuns mai devreme decât era programată la maternitate.

 • claudia patrascanu sarcina al doilea baietel

  Claudia Pătrăşcanu a depăşit perioada grea! Însărcinată cu al doilea copil, cântăreaţa a făcut mărturisiri despre cum se simte înainte cu trei luni de a aduce pe lume copilul ei şi al lui Gabi Bădălău. A împlinit, vineri (7 octombrie), 36 de ani şi cu această ocazie şi-a etalat mândră burtica de gravidă, care a început să i se contureze bine.

 • Claudia Pătrăşcanu a început să numere zilele până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. A mai rămas fix o săptămână până când ea şi Gabi Bădălău îşi vor strânge la piept cel de-al doilea fiu. Nu a fost deloc o sarcină uşoară, căci artista s-a îngrăşat 20 de kilograme şi s-a simţit mult mai rău în comparaţie cu prima experienţă.

 • claudia patrascanu a nascut

  Claudia Pătrășcanu (37 de ani) se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Însărcinată în 4 luni, bruneta a aflat recent sexul celui de-al doilea bebeluș. Extrem de încântată de veste, Claudia a ținut să împărtășească și fanilor virtuali toată fericirea pe care o trăiește în aceste momente.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1