Claudia Pătrășcanu și-a sărbătorit fiul cel mic. Cum a reacționat Nicolas la tort

claudia_patrascanu.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu, o mămică împlinită
foto: arhivă personală

Bucurie mare în familia Claudiei Pătrășcanu. Fiul cel mic al solistei, Nicolas Mihai, a împlinit șase luni, iar părinții i-au dăruit un tort garnisit cu fructe. Reacția micuțului a fost delicioasă!

Ziua micuțului Nicolas a fost prilej de petrecere în casa Claudiei Pătrașcanu (38 de ani). Solista și soțul ei, Gabi Bădălău, i-au dăruit bebelușului un tort din spumă de ciocolată, garnisit cu fructe de sezon, și au imortalizat reacția lui Nicolas.

claudia.jpg

claudia patrascanu
Mezinul Claudiei Pătrășcanu, fascinat de tortul de ciocolată
foto: arhivă personală

 

Puștiul nu i-a dezamăgit și s-a grăbit să-și înfigă mânuțele în desertul apetisant, transferând apoi toată ciocolata pe fața bucălată. Claudia a făcut imediat publice imaginile pe contul personal de Facebook, topind inimile prietenilor ei virtuali.

“Șase luni… Nicoooo, te iubiiiiim”, este mesajul transmis de Claudia împreună cu aceste imagini. Fanii artistei au reacționat imediat: “La mulți ani!”, “La mulți ani, Nicolas”, “Să îți fie sănătos bebelușul scump!”.

claudia_patrascanu_copii.jpg

claudia patrascanu
Gabriel și Nicolas, comorile Claudiei Pătrășcanu
foto: arhivă personală

 

Claudia Pătrășcanu mai are un băiat, Gabriel, în vârstă de 2 ani și jumătate. Artista și Gabi Bădălău au făcut nuntă în biserică în urmă cu un an, cu puțin înainte de a afla că vor mai avea un copil.

Loading...

Citește și

  • claudia patarscanu botez nicolas

    Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău par că ştiu din plin costurile unui eveniment fără cusur. Cei doi şi-au botezat, sâmbătă (22 apirlie) cel de-al doilea copil şi nu au făcut rabat de la nimic. Slujba de creştinare a avut loc la aceeaşi biserică din Bolintin-Vale, unde şi-au botezat şi băiatul cel mare, iar petrecerea a continuat la un restaurant din Herăstrău.

  • claudia patrascanu

    Claudia Pătăşcanu şi-a mărit familia. Artista a devenit mămică marţi seara (24 ianuarie) mai devreme cu o săptămână decât era programată de medici să nască prin cezariană. Solista a povestit că unul dintre cele mai emoţionante momente a fost când fiuol său cel mare, Gabriel jr, a venit la materinitate să-şi cunoască frăţiorul.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1