Soțul Claudiei Pătrășcanu mai vrea un copil! «Îmi spune în fiecare zi» Se va mări în curând familia?

claudia-patrascanu-familie.jpg

Soțul Claudiei Pătrășcanu își mai dorește un copil
Foto Facebook

Claudia Pătrăşcanu a dispărut o perioadă din peisajul monden şi s-a dedicat complet familiei frumoase pe care o are. Cântăreața este o familistă convinsă, însă se pare că soțul ei, Gabi Bădălău, o încurajează să nu se mulțumească doar cu doi copii și face în fiecare zi presiuni pentru mărirea familiei. Iată declarațiile artistei!

Claudia Pătrăşcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău, și, deși cântăreaţa nu mai este la fel de activă la evenimentele mondene, cum se întâmpla înainte de viaţa de familie, aceasta mai apare totuși pe micile ecrane. Claudia și-a sacrificat cariera de artistă pentru a se putea ocupa îndeaproape de frumoasa ei familie, alături de care își petrece majoritatea timpului. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, vedeta a mărturist că, deși ea și Gabi au doi băieței de care se bucură din plin, soțul ei își dorește ca familia lor să se mărească cât de curând.

Soțul Claudiei Pătrășcanu își mai dorește un copil

Deși partenerul ei de viață pune presiune pe ea, vedeta a dezvăluit că momentan nu se simte pregătită pentru o altă sarcină, însă știe că Gabi Bădălău și-ar dori foarte mult și o fetiță, fiind tătic doar de băieței.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, a declarat Claudia Pătrășcanu la emisiunea „Răi da’ buni”, difuzată de la Antena Stars.

Totuși, în ciuda acestui mic „incovenient”, cei doi au o familie fericită, iar Claudia se declara cea mai fericită și împlinită mămică, bucurându-se în fiecare zi de cei doi băieței ai ei. „Dacă îl pup pe unul, tre să-i pup pe toţi, la rând.. Ne alintăm reciproc şi suntem sensibili. Sunt foarte iubită, o mamă foarte fericită şi împlinită”, a mai adăugat artista.
Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care s-a destrămat în 2006. Artista are doi băieți alături de Gabi Bădălău: Gabriel și Nicolas.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Un weekend de coşmar pentru senatorul Bădălău şi familia sa. Vineri noaptea, hoţii au spart vila situată lângă Bucureşti, în comuna Bolintin Vale, şi au sustras bijuterii de valoare şi un pistol pe care le avea la parterul casei. Familia este în stare de şoc după acest episod, iar celebra sa noră, cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu, a povestit pentru Click! cum s-a întâmplat totul.

  • claudia patrascanu

    Claudia Pătrăşcanu a dispărut din peisajul monden şi se ocupă de cei doi copii ai săi. Căsătorită cu Gabi Bădălău, cântăreaţa nu mai este la fel de activă la evenimente cum era înainte de viaţa de familie, dar pare că are o grijă deosebită asupra felului în care arată. Dacă în urmă cu doar câţiva ani, solista declarase război kilogramelor în plus, acum nu mai are de ce să facă acest lucru.