Claudia şi Bădălău, nuntă de boieri, cu viţei şi berbecuţi

c112-13-vedete-1.jpg

Foto: Sever Gheorghe

Puţine nunţi mondene au fost atât de spectaculoase precum cea de sâmbătă, dintre Claudia Pătrăşcanu şi alesul ei, Gabi Bădălău. Pentru evenimentul care a reunit 300 de invitaţi, solista a făcut o combinaţie ideală între recepţie luxoasă şi petrecere câmpenească, iar proţapul amenajat afară a fost atracţia serii.

După doi ani şi jumătate de iubire, Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) şi Gabi Bădălău (29 de ani) s-au cununat religios sâmbătă seara, la biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, din Bolintin Vale, apoi şi-au dat gata invitaţii cu o petrecere de pomină.

Cei doi miri s-au ocupat îndeaproape ca evenimentul să iasă perfect, au investit peste 70.000 € în decoraţiuni, haine, artificii, program artistic, dar mai ales în meniu.

c312-13-vedete-2.jpg

Grătarul de afară a arătat spectaculos: carnea tăiată direct de pe proţap se consuma împreună cu pâine, perpelită şi ea, dar şi cu murături asortate

Startul petrecerii s-a dat la ora 21.00, la centrul de evenimente Ambasad’Or, din Otopeni, unde au ajuns peste 300 de invitaţi, printre care colegi de politică de-ai socrului mare, senatorul PSD Niculae Bădălău, dar şi prieteni de-ai mirilor. Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb, secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu, dar şi afaceristul Alex Erbaşu, însoţit de iubita Andra Iacob, precum şi Cristina Spătar, Oana Roman şi Diana Bişinicu.

c413-vedete-3-bun-2-col-tor.jpg

Claudia a avut la nuntă tort de ciocolată albă, cu 6 etaje

După emoţionantul vals al mirilor, moment în care Claudia a şi dansat, dar a şi cântat cu italianul Antonio Fabrizi, invitaţii s-au putut delecta cu un aperitiv sofisticat, cu fructe de mare şi somon tartar (crud, marinat). În timp ce Florin Vasilică (fiul regretatului Liviu Vasilică) şi Steliana Sima au ridicat nuntaşii de pe scaune, cu ritmurile populare, afară, bucătarii au încins grătarele, iar pe proţap “au dichisit” viţeluşi şi purceluşi. Îţi ploua în gură, nu alta!

c512-13-vedete-4.jpg

La dansul mirilor, Claudia i-a făcut lui Gabi o declaraţie de dragoste la microfon

După aperitiv, care mai mult le-a deschis pofta invitaţilor, şi ritmurile populare “îndrăcite”, carnea la grătar asezonată cu pâine pe vatră şi murături asortate a fost un adevărat răsfăţ boieresc. Invitaţii au lăsat ruşinea la o parte şi au făcut coadă afară, pentru a se înfrupta cu delicioasele bucate câmpeneşti. Horia Brenciu a făcut atmosferă, iar focul de artificii de la miezul nopţii a fost şi el intens admirat.

c612-13-vedete-5.jpg

Soacra mare a spart farfurii pe ringul de dans

Trei momente-cheie a avut însă nunta de pomină: mireasa a fost furată de bunul ei prieten, Ensar Duman, iar Bădălău a recuperat-o abia după ce a cântat la microfon o melodie de-a Claudiei, soacra mare Rodica Bădălău a spart farfurii pe ringul de dans, asemeni grecilor, iar tortul cu 6 etaje a fost introdus în scenă de însuşi Cătălin Măruţă.

Adda a făcut cununie civilă la iarbă verde

ada12-13-vedete-6.jpg

Adda şi Cătălin Rizea şi-au unit destinele la Târgu Mureş

Sâmbătă, Adda (24 de ani), pe numele ei adevărat Ada Alexandra Moldovan, şi iubitul ei, impresarul Cătălin Rizea, şi-au unit destinele la Târgu Mureş. Cununia civilă a avut loc în oraşul în care solista s-a născut, iar nunta propriu-zisă este programată la 30 iulie, în Bucureşti. „Am spus DA pentru că am simţit din tot sufletul că vreau să fiu cu tine toată viaţa! Te iubesc!”, a scris Adda pe un cont de socializare, unde a publicat şi imagini de la cununia civilă. Cei doi au făcut petrecerea în aer liber, la iarbă verde, la restaurantul “Peştişorul de aur”, din localitate. În plus, interpreta, care a dat lovitura cu piesa „Nu plânge, Ana!”, este şi însărcinată în luna a patra. (Gheorghe Chelu)
Loading...

Citește și

  • claudia patrascanu gabi badalau nunta

    O zi şi o noapte emoţionante de la un capăt la altul. De asta a avut parte sâmbătă (28 mai) Claudia Pătrăşcanu la nunta cu Gabi Bădălău. Artista a plâns în biserică, iar în deschiderea petrecerii a reuşit să-l emoţioneze şi pe proaspătul ei soţ. Cântăreaţa şi afaceristul au urcat pe scenă şi au dansat valsul miresei, iar gestul brunetei l-a făcut pe fiul fostului senator Bădălău să se piardă cu firea.

  • cununie civila adda

    Mare sărbătoare la Târgu Mureș, acolo unde Adda a spus ieri cel mai important "Da" din viața ei. Cântăreața de 24 de ani și Cătălin Rizea, iubitul ei, și-au unit destinele sâmbătă, 28 mai. Cei doi au avut doar cununia civilă, iar ceremonia religioasă și marea petrecere vor avea loc în București, în 30 iulie.