Ce mare s-a făcut fiul Luminiței Anghel! Filip a terminat clasa întâi și își face mama mândră!

luminita-anghel-fiu.jpg

Băiețelul cel mic al Luminiței Anghel a terminat clasa întâi
Foto Facebook

Luminița Anghel este o mămică tare mândră și are și toate motivele să fie! Cântăreața s-a lăudat și pe rețelele de socializare cu băiețelul ei cel mic, Filip, care crește pe zi ce trece și reușește să aducă multă bucurie în sufletul mamei lui.

Artista a publicat în mediul online o imagine în care apare alături de cel mic, care îi seamănă din ce în ce mai tare și are rezultate foarte bune la învățătură, așa cum Luminița a dezvăluit. Filip a terminat clasa întâi cu cele mai bune note și a primit și o medalie care să certifice acest lucru. Băiețelul în vârstă de 7 ani i-a cucerit rapid pe internauți, care i-au urat toate cele bune și mult succes pe mai departe. Luminița Anghel a scris şi ea un mesaj emoţionant dedicat celui mic, care se pregătește acum de vacanță. 

Fiul cel mic al Luminiței Anghel a terminat clasa I

„Astăzi am încheiat şi noi clasa întâi. Şi cu zâmbetul pe buze după serbare şi cu FB pe linie în carnetul de note! Felicitări, copil cuminte şi bun! Să aveţi o vară binecuvântată, dragilor!”, a scris Luminiţa Anghel pe Facebook, alături de o fotografie în care Filip apare cu medalie de merit la gât.Filip a venit pe lume când Luminiţa Anghel avea 43 de ani și când artista credea că nu se va mai întâmpla acest lucru.

filip-luminita-anghel.jpg

Filip, alături de mama lui și de instructorul lui de înot
Foto Facebook

Luminița Anghel, în vârstă de 51 de ani, se bucură în prezent de o familie frumoasă, alături de bărbatul cu care a ales să se căsătorească în 2011, Silviu Dumitriade, după ce a încheiat încă din 2003 mariajul cu Marcel Pușcaș. Fiind mama a doi copii, unul biologic, Filip, și unul adoptat, David, se poate spune că duce o viață împlinită din toate punctele de vedere, chiar dacă în ultimul timp certurile cu fiul ei vitreg, David Pușcaș, i-au cam îndepărtat pe cei doi. Pe lângă activitățile școlare, Filip face și sport, mama lui ducându-l la cursuri de înot. 

Luminița Anghel a fost lovită de partener

Invitată în urmă cu ceva vreme în cadrul emisiunii Teo Show, difuzată de Kanal D, Luminița Anghel a povestit că a trecut printr-un episod neplăcut cu unul dintre partenerii ei, care a lovit-o. Vedeta a explicat, de asemenea, că părinții ei nu au știut niciodată nimic, deoarece a vrut să-i protejeze. 

„I-am protejat (pe părinții ei n.r) din multe puncte de vedere. Cu nefericirile mele în dragoste. Mama n-a știut niciodată dacă am fost vreodată sau nu lovită de un bărbat. N-au știut. Eu am fost un copil care și-a asumat, până în prezent, când nu mai sunt copil, greșelile și luările de decizii greșite”, a declarat cântăreața.

 

Loading...

Citește și

  • Sunt la modă tatuajele şi, mai nou, bat la uşa specialiştilor şi vedetele din Generaţia de Aur. Deunăzi, Luminiţa Anghel şi-a imprimat pe piele un îngeraş, urmând exemplul Anamariei Prodan, Addei şi al lui Alex Velea care au strâns din dinţi pentru a-şi tatua pe piele chipurile moştenitorilor.

  • Luminiţa Anghel a tratat-o ca pe o prinţesă pe micuţa Măriuca, fetiţa pe care o luase, în 2009, dintr-un centru de plasament. Din păcate, traiul îmbelşugat avea să se sfârşească,pentru bietul copil, în urmă cu trei ani, când mama ei biologică, Angelica Constantin, i-a declarat război ”mamei adoptive”. Regretele femeii sunt însă zadarnice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1