David Pușcaș a petrecut Paștele fără mama lui: „A fost groaznic”

david_puscas_sarut.jpg

david puscas luminita anghel paste
David a declarat că s-a simțit singur de Paște
foto: Arhiva Personală

Au declarat că s-au împăcat, dar nu au petrecut sărbătorile pascale împreună. David Pușcaș (20 de ani) și Luminița Anghel (48 de ani) au sărbătorit Paștele separat. Artista a fost alături de familia a, iar fiul ei adoptiv în compania amicilor. Se pare că cei doi au din nou probleme.

„Mă bucur că ne-am văzut înainte Paşti. Trebuia să ne vedem şi sâmbătă, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu am avut cu cine să îmi petrec Paştele. A doua zi a fost groaznic, a fost horror. Am stat şi duminică şi luni singur în casă. Nu mi-a fost rău, dar au fost nişte momente doar eu cu mine şi am fost aşa... Am realizat că eu nu prea mă suport pe mine şi când stau doar eu cu mine nu mă simt singur”, a mărturisit David Pușcaș, la „Agenția VIP”.

Se pare că artista e supărată pe el, pentru că e de părere că David vorbește cu presa pentru a fi surprinși și fotografiați împreună, dar tânărul susține că nici prin cap nu i-a trecut așa ceva: „A spus că o să ne vedem să ciocnim un ou şi atât. S-a supărat că a crezut că eu am pus paparazzi care ne-au fotografiat atunci în faţa blocului şi nu m-a crezut”.

david.jpg

david puscas
David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și