Luminița Anghel a fost lovită de partener: «S-a întâmplat o dată în viață»

luminita-anghel-lovita-de-partener.jpg

Lumința Anghel a dezvăluit că a fost lovită de unul dintre partenerii săi
Foto: Captură Kanal D

Luminița Anghel a făcut câteva dezvăluiri din viața intimă de cuplu, mărturisind că a existat un moment în viață în care a fost lovită de partener. Cântăreața a explicat că nu a dorit să mediatizeze acest incident și că nici părinții acesteia nu știau, în perioada respectivă, prin ce probleme conjugale trecea ea. Fiind la rândul ei o fire vulcanică și neacceptând un asemenea comportament, Luminița Anghel a povestit că a pus capăt acelei relații.

Luminița Anghel, în vârstă de 50 de ani, se bucură în prezent de o familie frumoasă, alături de bărbatul cu care a ales să se căsătorească în 2011, Silviu Dumitriade, după ce a încheiat încă din 2003 mariajul cu Marcel Pușcaș. Fiind mama a doi copii, unul biologic, Filip, și unul adoptat,David, se poate spune că duce o viață împlinită din toate punctele de vedere, chiar dacă în ultimul timp certurile cu fiul ei vitreg, David Pușcaș, i-au cam îndepărtat pe cei doi

david_si_luminita.jpg

Luminița Anghel și fiul ei vitreg, David, s-au îndepărtat din cauza certurilor pe care le-au avut de-a lungul timpului
Foto: Arhivă personală

Amintindu-și de relațiile sale din trecut, Luminița a făcut o dezvăluire neașteptată. Deși nu a dezvăluit cine este bărbatul din trecutul ei care a lovit-o, Luminița Anghel a susținut că acest lucru s-a întâmplat, totuși. Artista a mărturisit însă nu este genul care să devină „victimă” și că s-a apărat în acel moment. Mai mult decât atât, cântăreața și-a dat seama că relația respectivă nu ar fi putut avea un final fericit, luând în considerare acel episod violent, drept pentru care a ales să se retragă și să-l părăsească pe respectivul bărbat. 

luminita-anghel-filip.jpg

Luminița Anghel, alături de fiul ei biologic, Filip
Foto: Arhivă personală

Luminița Anghel a fost lovită de partener

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, difuzată de Kanal D, Luminița Anghel a povestit că a trecut printr-un episod neplăcut cu unul dintre partenerii ei, care a lovit-o. Vedeta a explicat, de asemenea, că părinții ei nu au știut niciodată nimic, deoarece a vrut să-i protejeze. 

„I-am protejat (pe părinții ei n.r) din multe puncte de vedere. Cu nefericirile mele în dragoste. Mama n-a știut niciodată dacă am fost vreodată sau nu lovită de un bărbat. N-au știut. Eu am fost un copil care și-a asumat, până în prezent, când nu mai sunt copil, greșelile și luările de decizii greșite”, a declarat cântăreața.

Luminița Anghel, despre ce a simțit atunci când a fost lovită 

Fiind întrebată ce simte o femeie atunci când este lovită de partenerul de viață, Lumința Anghel a dezvăluit că în cazul ei a fost vorba de furie. „Furie. În cazul meu furie, pentru că nu s-a întâmplat des și nici foarte grav. Dar s-a întâmplat o dată în viață.

Și eu sunt o fire foarte vulcanică. Îmi ies din sărite foarte ușor și sunt ca un cocoș, chiar dacă sunt pitică. Și la vremea aceea eram cu zece kilograme mai slabă ca acum. Săream să mă apăr. Furie. Bineînțeles că nu s-a pus problema unei victime, în sensul că nu am rămas. Niciodată nu am rămas în relația în care am văzut că ar putea exista un final mai tragic decât pare”, a mai explica artista. 

A rămas cu fobii în urma bătăii

„Am rămas cu fobie de a traversa strada. Mă duceam la repetiţii. De lene să nu mă duc până la trecerea de pietoni, am parcat acolo, era aglomerat, am traversat printre maşini. Fiind mică de înălţime, nu m-a văzut, m-a luat pe capotă şi m-a ridicat în aer. Am căzut în fund, nu m-am lovit la cap, asta mi-a salvat viaţa. A durat totul o fracţiune de secundă. Ulterior am avut probleme, am avut nevoie de operaţie la coloană”, a mărturisit Luminița Anghel. 

 

 

Loading...

Citește și

  • luminita anghel si fiul ei filip

    Luminița Anghel (49 de ani) a avut o viață demnă de telenovele, cu iubiri imposibile. Și-a dorit cu ardore un copil, iar visul i s-a împlinit abia la 43 de ani, după ce s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade. Filip, acum în vârstă de 6 ani, este un copil pe cât de frumos, pe atât de cumințel. Luminița are și un fiu înfiat, David, însă relația lor s-a erodat în ultimii ani.