Ce idee genială! Cum a rezolvat Adela Popescu problema geloziei fratelui mai mare

adela-popescu-portret.jpg

adela popescu portret
Adela Popescu sărăbătorește patru luni de când a devenit mamă pentru a doua oară
foto: arhivă personală

Adela Popescu sărbătorește la începutul lui aprilie patru luni de când a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta răsuflă ușurată și zâmbește când își face bilanțul. Are toate motivele să fie fericită, pentru că bebelușul s-a integrat perfect în familie, iar fratele mai mare a depășit perioada în care era gelos pe noul venit.

E drept că și Adela are un rol important în această poveste cu final fericit. Gazda emisiunii ”Vorbește lumea!” de la Pro TV a găsit o soluție genială pentru a domoli invidia lui Alexandru, băiatul ei mai mare, față de bebelușul Andrei.

Adela Popescu a povestit totul pe blogul personal. Cum Alexandru, care va împlini trei ani la începutul verii, le-a testat tot timpul limitele de când a venit pe lume Andrei, vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, au fost nevoiți să găsească repede soluții.

În primul rând l-au retras temporar pe Alexndru de la grădiniță, decizie care a avut un dublu efect. Puștiul a fost tot timpul alături de părinții lui și de fratele mai mic, fără să se simtă cumva exclus prin petrecerea celor opt ore zilnice departe de ei. Apoi, Adela a evitat virozele de primăvară pe care Alexandru le putea aduce casă de la grădiniță, cu consecințe neplăcute pentru ambii copii.

Soluția genială găsită de Adela Popescu pentru a anihila gelozia fratelui mai mare

Inspirată de sfaturile specialiștilor, Adela a abordat cu tact probleme geloziei fratelui mai mare. Cum bebelușul Andrei e încă prea mic pentru a cântări atenția care i se acordă, Adela a avut grijă să i se dedice cât a putut de mult lui Alexandru în această perioadă.

”Dacă eu și Alexandru ne jucam în sufragerie și din dormitor auzeam că frățiorul s-a trezit, înghițeam în sec un minut până când Alexandru îmi atrăgea singur atenția rugându-mă să mă duc la el. În felul asta el înțelegea că a fost dorința lui să mă duc, nu că am ales să las joaca noastră în favoarea frățiorului. Dacă alăptez și Alexandru face pipi și vrea să îl însoțesc, cu siguranță întrerup alăptatul și merg cu el la baie. Ne-a testat permanent din primul moment în care am intrat cu bebe în casă, dar după ce s-a lămurit că «suntem ai lui» în continuare s-a relaxat total”, a dezvăluit Adela.

Efectele acestor decizii s-au văzut imediat, iar Alexandru e a cum cel mai mare fan al fratelui său mai mic. ”Îl pupă de fiecare dată când îl vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins și când nu știa că este văzut, făcând același lucru”, a mai spus Adela. 

Adela  a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut, la începutul lunii decembrie. Vedeta și soțul ei, radu Vâlcan, mai au un băiețel, care va împlini trei ani în luna iunie.

 

Citește și:

Adela Popescu, despre experiența nașterii: «Voiam să le spun să-mi facă cezariană, însă nu mai aveam glas»

Când se întoarce Adela Popescu la emisiunea ”Vorbește lumea!”

Loading...

Citește și

  • Adela Popescu are o familie minunată, compusă din doi băieței care îi fac zilele mai frumoase și un soț iubitor, cu care se înțelege din priviri. Totuși, nostalgia noului an care tocmai a venit se pare că a transportat-o pe actriță în trecut, aceasta amintindu-și de vremurile în care făcea furori pe micile ecrane. Radu Vâlcan n-a lăsat-o prea mult să „viseze” însă, și a adus-o rapid cu picioarele pe pământ, prin intermediul unei adevărate declarații de dragoste.

  • Adela Popescu aniversează duminică, 25 noiembrie, ziua în care a spus cel mai sincer și fericit „DA” din viața ei! Vedeta a dezvăluit că în această zi specială, în urmă cu câțiva ani, a fost cerută de soție. Îndrăgita prezentatoare a explicat și modul inedit în care partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, a decis să-i pună marea întrebare.