Când se întoarce Adela Popescu la emisiunea ”Vorbește lumea!”

adela-popescu.jpg

adela popescu isi plimba bebelusul cu caruciorul
Adela Popescu a pus la punct ultimele detalii ale botezului
foto: arhivă personală

De data aceasta, Adela Popescu nu se mai grăbește. Gazda emisiunii ”Vorbește lumea!” de la Pro TV e hotărâtă să mai rămână câteva luni acasă, alături de copii, înainte de a reveni în câmpul muncii. Vedeta a anunțat că se va întoarce pe sticlă din toamnă, odată cu noul sezon al emisiunii.

Invitată la emisiunea ”E OK! Să fii vedetă”, moderată de Dana Săvuică pe pagina de Facebook a revistei OK! Magazine, Adela Popescu a mărturisit că își prelungește concediul după nașterea celui de-al doilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan, cel mai probabil până în toamnă.

”Cel mai probabil mă voi întoarce din toamnă la «Vorbește lumea!». Sezonul de acum va merge înainte fără mine, iar eu voi reveni odată cu noul sezon. Până atunci mă voi întâlni cu fanii mei pe rețelele sociale, pe blogul meu, pentru că mi-e mai ușor să fac asta de pe canapea”, a declarat Adela (32 de ani).

Adela a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii decembrie, anul trecut, când l-a adus pe lume pe Andrei. Cu o lună mai devreme, la începutul lui noiembrie, gazda show-ului ”Vorbește lumea!” intrase deja în concediu, în condițiile în care sarcina avansată îi dădea de furcă. ”De o săptămână mă simt «grea», așa cum nu m-am simțit la prima sarcină. «Micuțul grăsuț» s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami… așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă”, scria Adela Popescu la vremea respectivă pe blogul personal.

La primul copil, Adela a revenit foarte repede la serviciu

Adela a recunoscut că e mult mai relaxată acum, față de perioada în care a devenit mamă pentru prima oară. După ce l-a născut pe Alexandru, în iunie 2016, Adela a revenit la muncă foarte repede, la mai puțin de trei luni după ce a devenit mamă. A făcut atunci un consiliu de familie și și-a convins soțul că are nevoie de cele câteva ore pe zi pe care să le petreacă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea!”.

 

Citește și:

Adela Popescu, despre experiența nașterii: «Voiam să le spun să-mi facă cezariană, însă nu mai aveam glas»

Adela Popescu s-a urcat pe cântar. Cum a slăbit 10 kg în timp record

Loading...
 
 

Citește și