Adela Popescu, despre experiența nașterii: «Voiam să le spun să-mi facă cezariană, însă nu mai aveam glas»

adela-popescu-nastere.jpg

adela popescu slabit
Adela Popescu a reuşit să slăbească rapid după a doua sarcină
Foto: Instagram

Adela Popescu a fost externată din spital și a revenit în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de data aceasta în calitate de invitat, pentru a dezvălui cum a decurs cea de-a doua naștere a sa. Îndrăgita prezentatoare a mărturisit, de asemenea, că ea și partenerul ei de viață s-au gândit deja și la numele pe care cel mic îl va purta.

Adela Popescu a devenit de curând mămică pentru a doua oară, aducându-i un frațior acasă micuțului Alexandru. Vedeta a simțit în toiul nopții că este momentul să nască, și, deși travaliul a fost mai scurt decât la prima naștere, Adela a dezvăluit că de data aceasta experiența a fost mult mai dureroasă decât prima.

Cert este că proaspăta mămică și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt în culmea fericirii de când au devenit din nou părinți. Adela Popescu a fost externată din spital la trei zile de când l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al său și a dezvăluit cum a decurs nașterea. 

adela-popescu-a-nascut.jpg

Adela Popescu a adus pe lume un băiețel
Foto: Arhivă personală

Cum a decurs cea de-a doua naștere a Adelei Popescu 

Adela a povestit, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, difuzată de Pro TV,  despre experienţa naşterii: „Intrasem un pic în panică, îmi doream să nasc natural şi uşor și nu voia. Când am împlinit fix 40 săptămâni, ca la debutul primei sarcini, am luat o pastilă şi nu m-au lăsat contracţiile. M-am dus la soţul meu şi i-am zis că este momentul. 

S-a întâmplat la 4:30 dimineaţa.. Radu s-a panicat, nu se aştepta să nasc la ora aia. Am plecat foarte repede, bucuroşi, deşi Radu se temea că o să fie trafic. Tot ce îţi post spune este că deşi a fost un travaliu mai scurt, 4-5 ore spre deosebire de Alexandru, 10 ore, a fost mult, mult mai dureros! La un moment dat voiam să le spun să-mi facă cezariana însă nu mai aveam glas”, a mărturisit Adela Popescu. 

adela-popescu-externata-spital.jpg

Adela Popescu a fost externată din spital
Foto Instagram

Adela și Radu au ales deja numele pentru băiețelul lor

De asemenea, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ales deja numele celui de-al doilea copil. Băieţelul lor va purta un prenume deosebit şi foarte rar întâlnit, așa cum au explicat părinții, însă cei doi nu au dorit să-l dezvăluie încă. „Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul. Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii!”, a mai spus Adela. Aceasta a mai declarat că în prezent se simte bine, după ce a avut dureri mari înainte de naştere. „Fac foarte bine, să ştii că m-am gandit că nu există naştere fără dureri. Femeile sunt femei, ăsta este rostul nostru!”, a susținut vedeta. 

Loading...
 
 

Citește și