Cât a cheltuit Gabriela Cristea pentru a rămâne însărcinată! «Cea mai grea perioadă din viața mea»

gabriela_cristea_tavi_clonda.jpg

Gabriela Cristea a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa
Foto: Arhivă personală

Gabriela Cristea a fost invitată în cadrul unui interviu, unde a dezvăluit care au fost pașii pe care i-a făcut pentru a rămâne însărcinată. Îndrăgita moderatoare TV a explicat metodele chinuitoare pe care le-a urmat pentru a putea deveni mama, caracterizând acea perioadă ca fiind una dintre cele mai grele din viața sa.

Invitată la interviurile Viva, Gabriela Cristea a mărturisit care a fost cea mai grea perioadă din viața sa. Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a explicat că s-a chinuit enorm pentru a avea copii, trecând prin mai multe tratamente și metode care n-au dat niciun rezultat.

După ce a și pierdut o sarcină, Gabriela Cristea credea că nu va mai fi mamă niciodată. Lucrurile s-au întors în favoarea ei atunci când a rămas însărcinată cu fetița ei și a lui Tavi Clonda, Victoria. În prezent, moderatoarea este din nou însărcinată și se pregătește să-i aducă micuței ei o surioară acasă

gabriela-cristea-fetita.jpg

Gabriela Cristea a dezvăluit cât au costat-o tratamentele pentru a rămâne însărcinată
Foto Instagram

Cât a cheltuit Gabriela Cristea pentru a rămâne însărcinată

Prezentatoarea TV a explicat că a cheltuit peste 30.000 de euro ca să rămână însărcinată, explicând că întreaga perioadă a fertilizării în vitro a fost una chinuitoare. Gabriela Cristea a făcut mai multe fertilizări in vitro însă niciuna nu a fost un succes. Moderatoarea de la Antena Stars s-a oprit la a șasea fertilizare de acest gen, iar ulterior s-a întâmplat minunea, când nici nu se aștepta. Gabi Cristea a rămas însărcinată cu Victoria pe cale naturală.

„Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an. Fizic nu ai cum să faci mai multe. E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică”, a mărturisit Gabriela.

gabriela-cristea-victoria.jpg

Gabriela Cristea așteaptă al doilea copil
Foto Instagram

Gabriela Cristea a rămas însărcinată pe cale naturală

După ce a încercat atât de mult timp să devină mămică, situația s-a îndreptat de la sine și Gabriela a rămas însărcinată pe cale naturală. „Multe femei nu cred că am rămas însărcinată pe cale naturală. Eu mi-am plătit toate FIV-urile. Mi se pare urât din punct de vedere financiar. Costă minimum 5.000 euro una. Sunt multe analize de făcut. Intervine tratamentul care depindă de procedură. Este între 3.000 de ron și 8.000 de ron. Implantarea ovulelor costă până în 10.000 de ron”, a declarat Gabriela Cristea pentru revista Viva.

bella-victoria-margot.jpg

Fetița Gabrielei Cristea va avea în curând o surioară
Foto Instagram

Cea mai grea perioadă din viața Gabrielei Cristea 

Timp de 10 zile, prezentatorea TV nu s-a ridicat din pat decât pentru a merge la baie. „A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Am stat în pat 10 zile. Tavi îmi aducea de mâncare. Mă ridicam și mă duceam doar până la toaletă. Ceea ce este o prostie, dacă prinde... prinde oricum. Factorul psihologic este cel mai important. Nu am fost constant la psiholog”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea tavi clonda

    Viața Gabrielei Cristea (44 de ani) s-a schimbat radical de când a devenit mamă! Vedeta și-a dorit foarte mult un copilaș, iar visul i s-a îndeplinit pe 23 septembrie 2017, când a adus-o pe lume pe Victoria Margot, iar acum vedeta şi soţul ei, Tavi Clonda sunt din nou în aşteptarea berzei.

  • Ziua în care sunt sărbătoriți Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril a fost motiv de aniversare și pentru Gabriela Cristea. Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de nume, însă nu alături de familie. Soțul vedetei, Tavi Clonda, și fetița lor au mers la restaurant cu ocazia acestei zile speciale, însă Gabi Cristea a fost prinsă însă pe platourile de filmare, aniversându-și ziua de nume în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1