Gabriela Cristea a aflat sexul celui de-al doilea copil. Cum a reacționat Tavi Clonda

44938663_2041261472625840_756879018304733184_n.jpg

S-a aflat sexul copilului pe care Gabriela Cristea îl poartă în pântece
Foto Facebook

Gabriela Cristea a aflat care este sexul copilului pe care îl poartă în pântece. Vedeta este plină de bucurie și se simte împlintă, iar reacția soțului ei la aflarea sexului copilului a fost de nedescris.

Gabriela Cristea îi va face o surioară Victoriei Margot. Vedeta este foarte fericită că va mai avera încă o fetiță. Potrivit spynews.ro, cei doi încearcă să-i găsească fiicei lor o bonă deoarece Gabriela Cristea nu va fi capabilă să mai aibă grijă și de fiica ei, de sarcină, dar și de emisiune.  Tavi Clonda este foarte mândru de faptul că va fi din nou tată, și mai ales că va mai avea o fiică. El a publicat o descriere pe rețelele de socializare, mândrindu-se ce are „bebe nou”.

Vedeta și soțul ei nu au programat sarcina, amândoi au fost luați prin surprindere, nu se așteptau ca acest lucru să se întâmple, însă sunt mai mult decât încântați că vor fi părinți pentru a doua oară.

"Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă. Nu a venit o zi, 2, 3...și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa...dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!", a spus Gabriela Cristea.

"De aflat, am aflat de vreo 2 luni daca nu şi mai bine. A fost o surpriză mare chiar si pentru noi...eu nu-l mai rog pe Dumnezeu nimic pentru că am impresia că mi-a dat prea mult. În momentul în care am aflat că sunt gravida a fost un şoc, nici nu am luat măsuri de precauţie...am ţinut lumina de veghe aprinsă", a mai precizat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea vrea să angajeze o bonă

"Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, deja am lansat operațiunea bona, pentru că oricât de dornici am fi să stăm cu copiii noștri, aceștia au program diferit și nevoi diferite", a adăugat vedeta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1